OTKRIO PRAVO LICE

SJEĆATE SE MUŠKARCA KOJI JE PISAO LJUBAVNE PORUKE NA TRAMVAJSKIM STANICAMA? Usamljeni romantični junak pretvorio se u najgoru noćnu moru studentica

 HANZA MEDIA/Zakaj volim Zagreb

'Simpatičan' mladić koji je postao poznat po ljubavnim porukama koje je ostavljao na ZET-ovim tramvajskim stanicama 'u potrazi za srodnom dušom' danas je dobio zabranu pristupa Filozofskom fakultetu.

Naime, molba za zabranom pristupa Janku Volariću koji nije ni student ni djelatnik Fakulteta, kao ni korisnik nijednog od fakultetskih centara, zatražena je nakon što se veliki broj studentica žalio na seksualno uznemiravanje s njegove strane kao i neugodne situacije koje su doživljavale u knjižnici i ostalim fakultetskim prostorijama.

Ovu odluku donio je Dekanski kolegij na inicijativu Studentskog zbora i nakon razgovora s o.b. dekana, Željkom Holjevcem, objavljeno je na stranicama Studentskog zbora Filozofskog fakulteta.

Vijest je podijeljena ubrzo i na popularnoj Facebook stranici 'Zakaj volim Zagreb' gdje su ranije objavljivane fotografije 'usamljenog' mladića.

Luka Lončarić / Zakaj volim Zagreb

Neke studentice pod objavom su komentirale kako je Janko Volarić, bivši student Agronomskog fakulteta, svakog dana redovito dolazio na Filozofski s buketom cvijeća i 'eventualno nekom čokoladom' i tražio curu kojoj će to dati, te da je svaki dan imao drugu žrtvu.

Djevojke su komentirale kako to već traje 'tri godine, ako ne i više' i kako je to 'posao za policiju, a ne za Dekana', a studentice Agronomije napisale su kako se ovaj tjedan vratio na njihov fakultet gdje ih uhodi.

Na poveznicama pročitajte molbu i Odluku Filozofskog fakulteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:39