PROMETNI KOLAPS

VELIKE GUŽVE NA A2 USRED JUTARNJE ŠPICE Zbog radova kod Jankomira kolona od 3,5 kilometara

 Bruno Konjević / CROPIX

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni radova od Zaprešića prema Jankomiru kolona je oko 3,5 km, izvijestio je u srijedu Hrvatski auto klub (HAK).

Do četvrtka, 12. listopada u 18 sati zbog radova na državnoj cesti DC425 u zoni čvora Čeveljuša, zatvorene je autocesta A1 između čvora Ploče i naplate Karamatići, te državna cesta DC425 od naplate Karamatići do čvora Čeveljuša na ulasku u Ploče. Obilazak: smjer Zagreb-Dubrovnik i obratno je: A1 (čvor Vrgorac) - DC62 Mali Prolog - ŽC6276 Kobiljača - DC8 Ploče, a za smjer granica BIH - Ploče i obratno: A10 (čvor Kula Norinska) - DC62 Mali Prolog - ŽC6276 Kobiljača - DC8 Ploče.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, a ima je i na autocestama: A1 između Zagreba i Bosiljeva te tunela Mala Kapela i Sveti Rok; A2 Zagreb-Macelj na cijeloj dionici; A3 Bregana-Lipovac na cijeloj dionici; A4 Goričan-Zagreb na cijeloj dionici;

A5 Osijek-Sredanci na cijeloj dionici; A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Vrata; A11 Zagreb-Velika Gorica-Lekenik na cijeloj dionici.

Zbog radova na graničnom prijelazu Stara Gradiška promet teče uz privremenu regulaciju.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:32