NEOBIČNA NAJAVA ZA DJELATNIKE

ZET: Vozači, javite ako primijetite neprimjerene slike Bandića!; Izvori iz Grada: To je predizborna kampanja njegovih protukandidata...

Kako doznajemo od izvora iz Grada, gradonačelnik smatra da je riječ o predizbornoj akciji protukandidata

Nakon što su početkom ovog tjedna diljem Zagreba osvanule fotografije nasmijanog gradonačelnika Milana Bandića, vozači ZET-ovih autobusa i tramvaja dobili su preko internog sustava neobičnu obavijest.

“Centar moli vozače ako primijetite na stajalištima neprimjerenu sliku gradonačelnika Bandića javite u centar, hvala”, stoji u obavijesti koju je fotografirao i objavio na svom Facebook profilu novinar Sanjin Španović.

Gradonačelnik Milan Bandić na spornu se obavijest osvrnuo prilikom predstavljanja projekta izgradnje stadiona u Sesvetama.

- Meni ne treba takvo rebrendiranje jer se na svakih 100 metara vidi što sam napravio tijekom 16 i pol godina na čelu Zagreba - rekao je gradonačelnik Bandić.

Kako doznajemo od izvora iz Grada, gradonačelnik smatra kako je riječ o predizbornoj kampanji njegovih protukandidata. Iz ZET-a kažu da se svaki sadržaj koji nije dio propisane opreme stajališta smatra neprimjerenim.

- ZET kontinuirano ima praksu informiranja resornih službi o svim događanjima ili drugim pojavama koje utječu na propisane standarde prometa i prateće infrastrukture. Interni se komunikacijski kanal uobičajeno koristi za dojave svih vrsta nepravilnosti na koridorima - ustvrdio je glasnogovornik ZET-a.

Bandić navodno nije znao niti za obavijest niti fotografije na stajalištima. Na obavijest su se osvrnule i dvije protukandidatkinje na predstojećim izborima. Anka Mrak Taritaš podijelila je obavijest uz komentar: “Umjesto da ZET brine o udobnosti i sigurnosti putnika te redovnom prometu tramvaja i autobusa, djelatnike se upućuje da se bave zaštitom lika i djela. Vozači obavljaju ozbiljan i odgovoran posao i ne treba ih dodatno zamarati s glupostima”, dok je Sandra Švaljek upitala novinara Španovića radi li se o zafrkanciji ili stvarnoj fotografiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:52