NEPROCJENJIVI ZAGRLJAJ

VIDEO: SUSRET DVOJE DJECE IZ SIROTIŠTA DIRNUO SVIJET Našli se nakon godinu dana, pogledajte njihovu reakciju koja je rastopila svijet

 Screenshot / YouTube

Neobično dirljivi video susreta dvoje male djece nakon godinu dana koji su se sprijateljili u kineskom sirotištu rastopio je srca korisnika interneta.

Četverogodišnja Hannah i trogodišnji Dawson jako su se zbližili dok su odrastali u jednom kineskom sirotištu, no tad je Hannah ušla u uproces usvajanja kod jedne američke obitelji iz Teksasa, piše Huffington Post.

Sharon Sykes, Hannahina mama, koja je i objavila video, primijetila je vezu djevojčice s Dawsonom kad su je posjećivali u periodu dok su sređivali dokumentaciju. ‘Kad smo prolazili sirotištem i kad sam vidjela kako su njih dvoje bliski, pomislila sam da ne možemo onda njega ostaviti u Kini’, rekla je za Fox 4.

Sykes se vratila u rodni Lewisville i počela tražiti i Dawsonu obitelj. Molbu je prenijela i preko Facebooka te je njezina priča došla do Chrisa i Amy Clary koji imaju troje djece ispod pet godina, no odlučili su usvojiti i kineskog dječaka.

Cijela birokratska zavrzlama trajala je gotovo godinu dana i nakon 11 mjeseci Hannah i Dawson su se opet susreli na aerodromu u Dallasu. ‘Zagrlili su se vjerojatno 400 puta i nisu prestajali’, rekla je Amy Clary.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:11