POLUDJELI POLICAJAC

VIDEO: POBJEŠNJELI DETEKTIV UHITIO GLAVNU MEDICINSKU SESTRU U BOLNICI Odbila mu dati krv onesviještenog pacijenta bez sudskog naloga pa je podivljao

 
 Screenshot

Glavna sestra s odjela za opekline u Sveučiličnoj bolnici u Utahu napadnuta je, a potom i uhićena nakon što je detektivu iz Salt Lake Cityja odbila bez naloga dati uzorak krvi od pacijenta koji je bio u nesvijesti.

U snimci incidenta koji se dogodio 26. srpnja, a koja je dospjela u medije u četvrtak, vidi se medicinska sestra Alex Wubbels kako ljubazno brani politiku bolnice sve dok situacija nije eskalirala. Detektiv Jeff Payne inzistirao je kako ima pravo uzeti uzorak krvi pacijentu koji je bi teško opečen u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo drugi vozač koji se zabio u pacijentov kamion dok je bježao od policije.

Wubbels je odmah nazvala svog šefa na mobitel kako bi on potvrdio da ne može dopustiti detektivu da uzme uzorak krvi vozača kamiona, koji nije bio osumnjičen, bez naloga.

- Činite ogromnu pogrešku jer prijetite medicinskoj sestri - čuo se nadzornik kako govori preko telefona.

Payne je u tom trenutku izgubio kontrolu, a onda zgrabio medicinsku sestru, savio joj ruku na leđa i izvukao je iz bolnice dok je ona vrištala.

Molila ga je da prestane i jecala da ju boli, dok joj je detektiv stavljao lisice na ruke i gurao je u neoznačeni policijski automobil.

Bolničkom osoblju koje ga je pokušavalo spriječiti, kazao je kako je medicinska sestra ometala policijsku istragu.

Sada je pak pokrenuta interna istraga protiv detektiva koji je suspendiran iz svog odjela, no još uvijek je na dužnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:59