SAMO BEZ SVAĐE

VIDEO: RABIN, SVEĆENIK I ATEIST ZAPALILI JOINT… NE, NIJE VIC Neobični trojac odlučio provjeriti kako djeluje marihuana pa pokrenuli raspravu o vjeri

 Screenshot / YouTube

Produkcijska i medijska kuća Cut, koja proizvodi digitalni sadržaj uglavnom zabavnog karaktera, a njihovi videi redovno postaju hit na internetu. S obzirom na sadržaj, ne čudi da je i posljednji un izu postigao takav uspjeh.

Naime, posjeli su svećenika, rabina i ateista koji su zapalili joint, a potom iznosili svoje stavove o vjeri i raspredali o pušenju.

Video je snimljen u državi Washington gdje je pušenje marihuane za osobne potrebe legalno.

Rabin i profesor Jim Mirel rekao je na početku da je probao marihuanu, ali jako davno. Svećenik Chris Schuller aktivan je u episkopalnoj crkvi na Floridi, a marihuanu nije probao nikad u životu. I na kraju, ateist Carlos sam sebe opisuje kao konzervativnog homoseksualca koji je odgojen u strogim vjerskim zajednicama, prvo baptističkoj, a potom katoličkoj.

‘Ako vam pomaže da postanete bolja osoba, ako pozitivno djeluje na vas, daje vam novu perspektivu u životu, onda je to pozitivna stvar’, rekao je u jednom trenutku rabin o marihuani.

Pogledajte kako izgleda razgovor među njima nakon što povuku par dimova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:29