ZAGREBAČKI 'FONTANIČAR'

FOTO: MUŠKARAC IZNENADIO GRAĐANE USRED ZAGREBA Otuširao se usred kružnog toka, očito je ukazao na propust: 'Bandiću, daj čovjeku fontanu!'

 Facebook / Zakaj volim Zagreb

Nepoznati muškarac iznenadio je Zagrepčane koji su se u četvrtak tijekom dana zatekli na području Maksimira, a njegove fotografije preplavile su internet i dobro nasmijale i one koji ga nisu mogli vidjeti uživo.

Muškarac se na kružnom toku u Mašićevoj ulici odlučio otuširati. Da mu ne bude pretjerano neugodno stajati na betonu, sa sobom je ponio dječji bazen na napuhavanje, a polijevao se vodom iz crijeva.

Da mu nije bilo nimalo teško, dokazao je osmijehom koji čitavo vrijeme nije skidao s lica. Fotografije su objavljene u grupi Zakaj volim Zagreb.

Premda nikome nije objasnio svoj postupak, uvijek postoji mogućnost da je htio poslati poruku kako u tom dijelu grada nedostaje fontana te demonstrirao kako bi to izgledalo. To su primijetili i mnogi korisnici koji su ga nazvali 'fontaničarom' i komentirali: 'Sjajno! Eh, sam da smisao za humor ne izgubimo, onda nam je kraj... Neka što više ovakvih duhovitih performansa', 'Sve je usklađeno, boja podloge, boja bazenčića, boja hlačica. Sve u trendu... Fontane po Zagrebu, kružni tokovi. Ne znam koji je motiv, protest, zezancija, ali meni je definitivno uljepšao ovo sivilo', 'Bandiću, daj čovjeku fontanu!', 'Prefora... konačno se pošteno nasmijala. Pitanje je zašto? Pobornik ili protivnik fontana?'

Facebook / Zakaj volim Zagreb

Na ovom linku pogledajte i ostale fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:27