KAO OD MAJKE ROĐEN

VIDEO: ŠOKIRANI TURISTI U RIMU SVE SU SNIMALI Potpuno gol mladić preplivao fontanu di Trevi, a onda ozlijedio policajca i počeo bježati

 Screenshot

Mladić iz Italije odlučio je uskočiti u poznatu rimsku fontanu di Trevi potpuno gol i preplivati je svom dužinom dok je gomila turista gledala njegovu egzibiciju.

Video je snimio jedan od promatrača i objavio ga na internetu, a prikazuje muškarca kako nonšalantno pliva uživajući u trenutku dok se ljudi smijulje gledajući ga.

Na poslijetku dolazi do druge strane fontane i ustaje, otkrivajući se i onima koji nisu shvatili da ne nosi nikakvu odjeću. Potom iskače iz fontane gdje ga dočekuje policajac, a iz publike se čuju šokirani uzdasi. I iako se naizgled činilo da je otišao mirno u pratnji policajca - talijanski mediji kasnije su izvijestili kako je mladić pokušao pobjeći ozlijedivši pritom jednog policajca.

Prvotno se mislilo kako se radi o 30-godišnjem strancu Manolu, no Corriere della Sera izvijestio je kako je imao lažnu osobnu iskaznicu i kako je zapravo bio Talijan.

Muškarac je optužen zbog nasilja prema policajcu i odupiranja uhićenju, a lokalni mediji javljaju kako je već sudjelovao u sličnim incidentima.

Inače, u fontanu di Trevi nije dopušteno skakati, bacati u nju smeće ili vaditi kovanice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:15