SLUČAJNA ARHEOLOGIJA

VIDEO Radnici prilikom rušenja unutrašnjosti povijesne zgrade pronašli zatvoreni sado-mazo klub

Lokalna TV-postaja tvrdi kako je klub bio otvoren negdje u 70-im godinama prošlog stoljeća, te da je zatvoren u 90-im
 WHAS11

LOUISVILLE - Građevinski radnici koji su iskapali područje ispod povijesne zgrade u Louisvilleu, američkoj saveznoj državi Kentucky, došli su do vrlo neobičnog otkrića.

Uznemiravajuće uljne slike i prastari krevet za vezivanje sa zahrđalim lancem ukazuju na mogućnost da je otkriven stari sado-mazo klub ‘svingera’.

Područje je nekad bilo poznato po proizvodnji burbona, te je pronađeno i otprilike tisuću odbačenih boca viskija. No, nitko nije očekivao pronaći sobu za ‘mućenje’.

Lokalna TV-postaja tvrdi kako je klub bio otvoren negdje u 70-im godinama prošlog stoljeća, te da je zatvoren u 90-im. Anonimni bivši član kluba tvrdi kako je imao oko 1000 članova, te da su organizirano promicali i educirali ljude o sigurnim načinima upuštanja u sado-mazo odnose.

Prema jednom od osnivača kluba, u klubu je radilo nekoliko zaštitara kojima je posao bio paziti da se u klubu ne dešava ništa opasno ili nešto protiv nečije volje.

Unatoč nesvakidašnjem otkriću, radovi na rušenju unutrašnjosti četiri zgrade u tom dijelu Louisvillea će se nastaviti bez prekida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:26