BLIŽI SE TRANSFER GODINE

Grafiti 'Ne Anasu' osvanuli na Kantridi, ali Mišković je već dogovorio uvjete s Jamalom!

Anas Sharbini je u komunikaciji na Facebooku nekolicini riječkih navijača povjerio kako mu Rijeka nudi više od deseterostruko manje nego što zarađuje u Saudijskoj Arabiji
 Nenad Dugi/CROPIX

Oko Kantride su osvanuli grafiti, nekoliko njih sa zajedničkim nazivnikom "Ne Anasu". Rijeka ima sjajne navijače, ali podilaženje istima kad je u pitanju sportska politika nikada nije bilo niti može biti dobro. Osjetio je to Robert Ježić kada je nekolicina navijača "prebrojavala krvna zrnca" sjajnom vrataru Draganu Žiliću kojeg je Ježić na kraju ipak doveo i (naravno) pogodio.

Vjerujemo kako je i Damir Mišković predsjednik kojem nitko neće i ne može diktirati klupsku politiku u bilo kojem segmentu. Anas Sharbini je u komunikaciji na Facebooku nekolicini riječkih navijača povjerio kako mu Rijeka nudi više od deseterostruko manje nego što zarađuje u Saudijskoj Arabiji, a uz to ga, ako dođe, još i čekaju grafiti ne-dobrodošlice. Komplicira li se Anasov povratak više nego što je potrebno? Ili je, možda, u pozadini cijele priče dogovor Mišković-Mamić, "Nama Mehmed, vama Anas"?! S druge strane, iz klupskih se izvora, neslužbeno doznaje da su Bijeli i Anas (ili otac Jamal) zapravo sve dogovorili, tj. da bi fantasist-povratnik zarađivao 150.000 eura po sezoni. No, i ta će se priča rasplesti vrlo brzo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:28