Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pogodno je vrijeme za učenje i polaganje ispita. Neki će se upisati u auto-školu s namjerom da konačno nauče voziti. Društveni život bit će sadržajan i ispunjen brojnim zanimljivim događajima i susretima.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Vaša inicijativa bit će presudna

LJUBAV: Odnos s partnerom narušavat će nepovjerenje, ljubomora i loša komunikacija. Ako između vas i partnera više ne bude strasti, morat ćete se nekako potruditi da je probudite, inače će jaz između vas biti još dublji. S obzirom na to da će vam u ovom razdoblju ljubav i seks biti vrlo važne stavke, ako ih ne bude u vašoj spavaćoj sobi, potražit ćete ih drugdje. Samci će se pozabaviti društvenim životom i karijerom. Budući da će provoditi puno vremena na radnom mjestu, mogli bi poželjeti avanturu s kolegom ili poslovnim partnerom.

VAŠ PARTNER: Uz Lava ćete osjetiti buđenje strasti i romantike. Ako ste se tek upoznali, vjerovat ćete da je on partner uz kojeg ćete pronaći ono što ste dugo tražili.

POSAO I NOVAC: Ostvarit ćete planove, primiti zanimljivu poslovnu ponudu ili riješiti stari problem. Radite li u državnoj službi ili se bavite informatikom ili telekomunikacijama, pratit će vas potpora ljudi na položajima, a uz pomoć poznanstava lakše ćete se nositi s administrativnim zavrzlamama. Na financijskom planu ne očekujte promjene. Bit će isplativa kupovina na rate i rješavanje financijskih zavrzlama putem zajmova i kredita.

ZDRAVLJE: Povremeno će vas mučiti probavne tegobe kojima uzrok mogu biti žučni kamenci pa ne odgađajte neophodne internističke preglede. Mogući su i problemi s mokraćnim mjehurom, a krajem tjedna sa zglobovima i dišnim putovima.

DAN ZA AKCIJU: Izbacivanjem loših životnih i prehrambenih navika, u srijedu možete napraviti mnogo za sebe i svoj organizam. Time ćete preventivno djelovati i u startu eliminirati zdravstvene neugodnosti, a moguće i spriječiti buduće bolesti.

SRETNI BROJEVI: 9, 13, 22, 36, 48

OCJENA TJEDNA: 3