Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nemojte primati srcu kritike koje vam netko uputi u ljutnji. Prihvatite ispriku i nemojte se ljutiti dulje no što je potrebno. Niska energija i umor ometat će vas u radu, no pripazite da vam se ne nakupi puno zaostataka.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Prepoznajte neočekivanu priliku za sreću

LJUBAV: Slučajan susret ili novo poznanstvo u vama će probuditi velika ljubavna očekivanja. Ako ste u potrazi za novom prilikom vjerovat ćete da ste napokon dobili odgovor na svoje molitve. Spretno ćete iskoristit svaku situaciju i namamiti u svoj zagrljaj nekoga tko vam je privlačan. Možda ste previše brzopleti i djelujete  nepromišljeno, ali već dugo niste osjetili takvu naklonost pa to ne želite ignorirati. Ako ste u vezi ili braku mogli biste izazvati partnerovu ljubomoru jer će vam netko biti jako zanimljiv.

VAŠ PARTNER: Vodenjak je razigran i šarmantan pa želite što više vremena provesti u njegovoj blizini. Ako ste se tek upoznali, odmah ćete se zaljubiti u njega!

POSAO I NOVAC: Nedoumice koje imate u poslu sada će se smanjiti, a dio problema nestat će iz vaše profesionalne sfere. Okolnosti na radnom mjestu mogle bi se promijeniti u vašu korist, a nakon toga ćete ponovno osjećati pozitivnu motivaciju za rad. Poslovni partneri ili suradnici ponudit će vam konkretnu pomoć čak i ako od njih ništa ne očekujete.

ZDRAVLJE: Zbog dobrog raspoloženja i pozitivnih stavova imate puno energije. Spremni ste pokrenuti ljude u svojoj blizini i inicirati događaje koji će se dugo pamtiti. Sve to vam ulijeva osjećaj snage i samopouzdanja. Uživajte u lijepim trenucima!

DAN ZA AKCIJU: U petak ćete biti uključeni u neugodnu i neizvjesnu poslovnu situaciju. Postupite li spontano i odvažno, pronaći ćete sjajno rješenje za problem i pridobiti simpatije suradnika. Vjerujte intuiciji!

SRETNI BROJEVI: 6 18 30 49 82

OCJENA TJEDNA: 5