Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Postizat ćete uspjehe u učenju i poslovima koji iziskuju umni napor. Iako vam koncentracija u zadnje vrijeme nije na uobičajenoj razini, danas ćete biti oštroumni i pronicljivi pa će vas biti nemoguće prevariti.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Uplašeni zbog novih poslovnih odgovornosti

LJUBAV: Vaša je ljubavna situacija zbunjujuća, a svaki događaj proživljavate izuzetno snažno. Nesporazumi s nekim tko vam je privlačan, nejasni signali s druge strane ili nedostatak vremena za zajedničke trenutke s voljenim loše će djelovati na vašu emotivnu ravnotežu. Zaljubljeni ste i zaneseni, želite skladnu vezu, ali okolnosti vam nisu naklonjene. Nemojte zbog toga postati malodušni i zatvoriti se prema nekome koga volite. Savladate li trenutne nesporazume i ostanete iskreni, stvorit ćete dobre temelje za stabilnu vezu.

VAŠ PARTNER: Škorpion neobično djeluje na vaše raspoloženje, a u njegovoj blizini gubite spontanost i vedrinu. Prihvatite ga i ne pokušavajte ga promijeniti.

POSAO I NOVAC: Nalazite se pred novim, izazovnim poslovnim projektima pa pomalo sumnjate u svoje znanje i sposobnosti. Početak tjedna bit će vam težak i naporan pa ćete pokušati izbjeći važne odluke i odgovornost. Strpite se jer vam kraj tjedna donosi pozitivan rasplet neugodnih situacija i jasne odgovore na vaša brojna pitanja.

ZDRAVLJE: Pretjerate li s nezdravom prehranom, vježbanjem ili nespavanjem, vaš će se organizam pobuniti. Mogli biste osjetiti poteškoće sa zglobovima, kostima, kičmom ili cirkulacijom. Dogovorite preventivni pregled kod liječnika!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu ćete na drugačiji način sagledati svoje ljubavne, ali i poslovne probleme. Odjednom će vam biti jasno što trebate učiniti da okolnosti okrenete u svoju korist pa ćete osjetiti veliko olakšanje.

SRETNI BROJEVI: 5 21 45 72 78

OCJENA TJEDNA: 3