Blizanci

21.5. - 20.6.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Odlikovat ćete se sjajnim zapažanjem i istančanim socijalnim vještinama koje će vam pomoći u poslu. Pred vama su nove mogućnosti koje biste trebali iskoristiti. Primit ćete paket ili pismo koje iščekujete.

Pokazat ćete svoje vještine i iznenaditi okolinu

LJUBAV: Obuzet će vas želja da savršeno organizirate svakodnevni život. Ako partner ima navike koje vas iritiraju ili vam na bilo koji način stvara poteškoće u dnevnoj rutini bit ćete toliko ljuti da ćete razmišljati o raskidu odnosa. Ne napušta vas osjećaj da vam izmiče prava ljubavna sreća, a za to krivite partnera ili loše okolnosti. Vaši pokušaji da promijenite voljenog ili poboljšate odnos ne rješavaju ništa već vam samo povećavaju napetost. Krajem tjedna osjetit ćete olakšanje i značajno poboljšanje raspoloženja.

VAŠ PARTNER: Ako vam Bik predloži zanimljiv poslovni projekt ili unosnu suradnju nemojte biti sumnjičavi. Možete se odlično nadopunjavati na putu prema uspjehu.

POSAO I NOVAC: Pravi je trenutak da napravite reda u obavezama, oslobodite se suvišnih stvari na radnom mjestu i dovršite poslove koje neprestano odgađate. Nova suradnja, zanimljiv projekt ili izazovna situacija potpuno će angažirati vašu pažnju sredinom tjedna. Reagirat ćete brzo, spretno i uvjerljivo pa ćete osvojiti naklonost suradnika.

ZDRAVLJE: Iskreno se trudite da dobro organizirate svoj život i tako smanjite stresne situacije, ali niste dovoljno disciplinirani niti dosljedni. Ako ste nedavno promijenili prehrambene navike ili izbacili štetne namirnice, osjećat ćete se odlično.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak ćete shvatiti da su vaše borbe s partnerom uzaludne i da vas iscrpljuju. Čim prestanete stvarati napetost i manipulirati s partnerom, vaš će odnos postati opušteniji i ugodniji.

SRETNI BROJEVI: 5 13 27 42 61

OCJENA TJEDNA: 4