ADRIATIC PERCEPTION FESTIVAL: Na Ušće Neretve stiže 18 renomiranih producenata i DJ-eva iz cijele regije i inozemstva

Objavljen je raspored nastupa po danima i pozornicama Adriatic Perception Festivala

Četvrto izdanje Adriatic Perception Festivala samo što nije počelo. U petak, 3. kolovoza na Ušće Neretve pristiže 18 renomiranih producenata i DJ-eva iz cijele regije, ali i iz inozemstva koji će do nedjelje, 5. kolovoza na dvije pozornice – SEA I RIVER, rasplesati publiku na jedinstvenom mjestu, gdje se Neretva susreće s Jadranskim morem.

U petak, 3. kolovoza na SEA pozornici nastupit će jedna od sjajnih zvijezda na techno horizontu, Rob Hes. Njegov zvuk može se opisati kao sirov, nabijen energijom, no istovremeno vrlo muzikalan. Jedan je od onih umjetnika kod kojih odmah prepoznate da je njegov rad baš njegov, bez ponavljanja trikova koje izvodi. Kod njega uvijek možete čuti nešto novo, a u petak mu se na pozornici pridružuju DJ Jock, Dejan Milićević, Mladen Tomić, D.R.N.D.Y, Edy C, Toni Montana, dok će na RIVER pozornici nastupiti Maroje i Josh Atman.

U subotu, 4. kolovoza s vrućine Tel Aviva na Ušće stiže Guy Mantzur, jedan od vodećih umjetnika progressive house žanra koji će osim svog seta prezentirati i zvuk svoje glazbene etikete Plattenbank Records. Njemu se pridružuje suosnivač etikete Yaniv Tal, kojem se pak na Plattenbank showcaseu pridružuje Damir Ludvig. Zagrebački DJ i producent protekle je subote u eteru Proton Radija predstavio svoj novi 'Ritual' miks, u kojem je premijerno predstavio svoju novu numeru 'Alexandrian Prognosis', a koja izlazi početkom mjeseca baš preko Plattenbank etikete te koju je odabrao Guy Mantzur, ove godine nominiran za titulu najboljeg progressive house DJ-a na svijetu, DJ Awards nagrada. Druga noć festivala će uz spomenute DJ-eve ugostiti i Petra Dundova, Marinu Karamarko, AudioStorma, a nastupit će i ShiPe, Tom Bug i Royal Wolf.

S prvim korakom na lokaciju Ušća Neretve, percepcija se momentalno mijenja, a pješčana plaža, more, sunce, sportske aktivnosti i glazba tvore perfektnu fuziju, posebno kreiranu i smiksanu, kako bi omogućila vrhunski provod.

Na festivalu je moguće i kampiranje s vlastitim šatorima i opremom, a budući da ova eko lokacija pruža svima nama puno više nego što joj možemo uzvratiti, molimo drage posjetitelje da obrate pozornost gdje i kako odlažu otpad te ih molimo da to rade na isključivo za to namijenjenim mjestima – kantama za smeće.

Doživite zoru kakvu još niste vidjeli uz glazbu kakvu još niste čuli na Ušću Neretve od 3 do 5 kolovoza.

Ne postoji istina, samo percepcija!

Ulaznice su u prodaji preko sustava Ticketshop.hr

Saznajte više o događaju na Fb EVENT, Fb PAGE, INSTAGRAM

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:58