Kako kupiti Bitcoin – jednostavno, za samo 5 minuta

 
 eToro promo

Jeste li i vi ponekad razmišljali o kupnji Bitcoina, Ethereuma ili neke druge kriptovalute, ali vas je od kupnje odvratilo nerazumijevanje burzi koje omogućuju kupnju kriptovaluta?

Razni »walleti«, »blockchaini«, »icoti« i slične kartice novog doba i meni su nepoznanica. Usprkos tome što sam već prilično zaradio na kriptovalutama, ovi su mi pojmovi još uvijek prilično strani. Za investicije sam pronašao posve jednostavan način koji vam predstavljam u nastavku.

Pregledavajući internet, naletio sam na prilog o tome kako kupiti kriptovalute, objavljen na http://www.online-zarada123.com. U ovom članku prvi puta čuo sam za eToro, izuzetno jednostavnu platformu s intuitivnim sučeljem za korisnika za investiranje u Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash i druge valute, te kriptovalute.

Isplati li se još uvijek investirati u kriptovalute?

Zanimanje za kupnju je ogromno i još uvijek raste. Mnogo je onih koji žele kupiti kriptovalute, ali to još uvijek nisu napravili. Isto kao i vi. Zbog toga što još uvijek Bitcoin i brojni drugi privlače uvijek nove ulagače, broj jedinica je ograničen, a njihova cijena raste i teško je predvidjeti gdje je njezin vrh.

Osim toga, mnogo ljudi čeka na moguću veću korekciju, pad vrijednosti kako bi i sami skočili na taj vlak, što će u slučaju korekcije pogurnuti tečaj još mnogo više.

eToro promo

Radi se o mjehuru koji će puknuti.

Prije godinu dana svi smo bili uvjereni da je najveća ludost već prošla. Da ste tada u Bitcoin uložili 1.000 €, danas biste imali već 15.833 €. Za usporedbu, ako biste kupili nekretninu u Zagrebu, za to bi vam bilo potrebno više od 100.000 €, za isti prinos/zaradu koji biste s Bitcoinom napravili sa SAMO 1.000 € uloga, vašu biste nekretninu morali davati u najam barem 3 godine (ako ne uzmemo u obzir da bi stan nekoliko mjeseci bio prazan, da biste morali obnoviti još neke stvari, itd.). Da ste si tada priuštili rizik od 10.000 €, to bi bilo isto kao da ste stan davali u najam 30-50 godina.

Ako možete priuštiti kupnju nekretnine koju biste davali u najam, napravite to. Ali ja bih 10% sredstva namijenio i kriptovalutama jer vam u vrlo kratkom razdoblju mogu donijeti dovoljno za kupnju JOŠ JEDNE nekretnine!

Kako potpuno jednostavno, za SAMO 5 minuta do vaše prve investicije u Bitcoin:

Registrirajte se na eToro – za BESPLATNU registraciju kliknite ovdje. Jamčim vam da ćete potpuno jednostavno investirati u kriptovalute putem njihove internetske stranice, naime, za to su potrebna samo 3. koraka:

  • Registrirate se i počinjete upoznavati platformu – BESPLATNA registracija putem ove poveznice.
  • Kada ste spremni, uplatite sredstva na vaš račun. Uplatiti možete putem kreditne kartice, bankovnog računa tj. uplatnice, Paypala i još nekih drugih načina.
  • Kliknete na »Bitcoin« i »Trade«, odredite iznos i potvrdite.

Nakon tog koraka samo pratite kako sredstva na vašem računu rastu i kada zaradite dovoljno, sa samo nekoliko klikova prenesite novac nazad na vaš račun.

Kada sam saznao da preko eToro mogu tako jednostavno doći do kriptovaluta, za SAMO 5 minuta na računu sam već imao svoje prve Bitcoine. U samo zadnja dva mjeseca svoj sam ulog utrostručio.

A što vas zadržava pri kupnji vaših prvih kriptovaluta? Ne odgađajte više i registrirajte se – kliknite ovdje i posjetite eToro.


* eToro je ponuđač trgovine CFD instrumenata, a ne burza za kupnju kriptovaluta (u Bitcoin možete investirati, ali ne možete ga kupiti ili njime plaćati),
* eToro za kupnju kriptovaluta ne obračunava tzv. "Overnight" provizije,
* Svaka trgovina je rizična, prethodni prinosi nisu jamstvo za buduće prinose– riskirajte SAMO kapital koji vam u slučaju gubitka neće nedostajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:52