CILJANA KUPOVINA

KAKO NA NAJBOLJI NAČIN ODRADITI KVALITETNU KUPOVINU Za nabavu namirnica i kućnih potrepština najbitnije je imati – plan

 

Dobre vijesti su napokon stigle: više ne moramo biti doma, već se smijemo vratiti „novom normalnom“ načinu života. Ipak, oprez i dalje treba biti na prvom mjestu, jednako kao i visoka razina higijene stoga se i dalje pridržavamo određenih mjera. Jedna od njih je da ne provodimo previše vremena u prostorima gdje ima puno ljudi. Iz tog razloga moramo malo više planirati unaprijed naše živote.

Odličan način za uštedjeti novac i živce je planiranje kupovine. S obzirom na čitavu situaciju, predlažemo da se i dalje pridržavate odlaska u nabavku namirnica i kućnih potrepština uz ciljani shopping na jednom mjestu. Idealna lokacija upravo za takvu kupnju zasigurno su Kaufland trgovine koje nude povoljne cijene, neovisno o akcijama. Ali, kako ciljano odraditi kvalitetan shopping?

Kao i uvijek, tajna je u dobroj organizaciji, a pola posla ćete si olakšati ako napravite popis za kupovinu. Na papiru ili mobitelu, kako god vama najviše odgovara, napravite popis svih namirnica i potrepština koje vam trebaju. Ne samo da ćete se tako nastaviti pridržavati svojih uobičajenih prehrambenih navika, nego ćete izbjeći zamku impulzivne kupnje i nepotrebnog trošenja novaca.

Ako idete u tjednu nabavku, unaprijed isplanirajte pripremu obroka po danima i recepte koji su vam potrebni. Tako ćete si olakšati izradu popisa za kupovinu, ali ćete odrediti i potrebne količine pojedinih namirnica. Također, iznimno je bitno da na popis stavljate samo stvari koje vam zaista trebaju i koje ćete koristiti.

Popis je najbolje slagati prema skupinama namirnica, a tako ćete si olakšati i ubrzati sami proces kupovine. Neka vam prvo mjesto na popisu zauzmu željeno voće, povrće, mlijeko i mliječni proizvodi, kruh i pekarski proizvodi, a zatim nadopunite popis s kućnim potrepštinama i higijenskim proizvodima koji su vam potrebni. Naravno, nemojte s popisa izostaviti hranu za kućne ljubimce, a možete se počastiti i s nečim slatkim jer ipak treba uživati i u malim stvarima.

Ono što je posebna prednost kod Kauflanda je ponuda koja je povoljna u svakom trenutku, a još kada iskoristite i akcije, odradili ste savršen shopping i uspjeli uštedjeti novce. Odličan način za iskorištavanje posebnih akcija jest da unaprijed, po nižoj cijeni, možete kupiti potrepštine koje uvijek dobro dođu i za koje je poželjno imati zalihe kod kuće.

Bez obzira pričamo li o, u posljednje vrijeme, sve popularnijoj kupovini wc papira i brašna ili o sredstvima za čišćenje kućanstva, kod stvari koje nemaju kratak rok trajanja, dobro je napraviti zalihe. Dakako, pripazite da kupujete stvari koje vam zaista trebaju, a s obzirom na veliki i šaroliki asortiman Kaufland ponude, ne sumnjamo da ćete pronaći sve što vam treba na jednom mjestu.

Nema lutanja po brojnim trgovinama, nema bespotrebnog trošenja novca – sve što vam treba je dobar plan kupovine i spremni ste za akciju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:03