LIČKA KUĆA

Lička kuća i dalje neizbježno mjesto na zagrebačkom Adventu!

 

Posjetiteljima zagrebačkog adventa sadržaja ne nedostaje niti ove godine. I dok ugostitelji svake godine pokušavaju pridobiti mušterije blještavilom i novitetima u ponudi, neka su mjesta ipak pronašla način da se kvalitetom izdvoje u mnoštvu.

Brojni posjetitelji odvojit će vrijeme za obilazak zagrebačkog Adventa i svih atrakcija, ali pravi gastro znalci uvijek završavaju obilazak na Ličkoj kući, koja je smještena u Gajevoj ulici jer su upoznati s kvalitetom ponude. Lička kuća tako opravdano drži status obavezne postaje za sve posjetitelje.

Adventska gastro ponuda temelji se na bogatoj ponudi prave zimske hrane- kobasica, kiselog zelja i kuhanog vina, ali Zagrepčani i turisti već dobro znaju da nisu sve kobasice iste. Upravo zato, Lička kuća osvojila je domaću publiku, ali i sve veći broj posjetitelja iz cijele Hrvatske kao i inozemnih turista.

Posjetitelji na Ličku kuću dolaze zato jer znaju da ih tamo čekaju svježi domaći proizvodi malih dobavljača- 100% domaće kobasice pripremljene bez aditiva i konzervansa po izvornoj recepturi koje nose certifikat kvalitete Lika Quality, zatim prava blagdanska poslastica- sarma servirana uz kuhani lički krumpir, a tu su i tradicionalno pripremljen grah s kobasicom i savršena zimska grickalica- svježe pečene ličke pole. Lička kuća široko je poznata i po svom jelu BUNCEK To Go-radi se o pozamašanom sendviču od fine tostirane lepinje, kuhanog bunceka i kiselog zelja kao savršenom, modernom pristupu zimskom klasiku.

Od ove godine, posjetitelji će se na Ličkoj kući moći i zasladiti tradicionalnim slasticama iz ličke kuhinje- mirisnom orahnjačom i makovnjačom koje savršeno prijaju uz kuhano vino.

Lička kuća svoje vjerne mušterije privlači i zadržava jednostavnim pristupom hrani- ovdje nema komplikacija- nudi se samo vrhunski proizvod, pripremljen na tradicionalan način.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:50