MR AFTERPARTY X BSH EVENTS

PRIDRUŽITE NAM SE NA FACEBOOKU JUTARNJEG: Vodimo vas na spektakularno glazbeno putovanje

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 21.05.2020. u 11:30

Dominik Robert Balaško

U nedjelju 14. svibnja u 18 sati, na Facebooku Jutarnjeg lista prenosit ćemo live jedinstvenog glazbenog događaja iz Dubrovnika

Svjetski poznati brend društvenih medija Mr. Afterparty i BSH Events vode nas na spektakularno glazbeno putovanje kroz povijesno i kulturno blago najboljih svjetskih gradskih pejzaža, sa svojom novom serijom "Stream City Live". Prvi događaj započinje u Dubrovniku u nedjelju, 24. svibnja, u 18 sati kod drevnih zidina, a prenosit će se na stranicama Mr. Afterpartyja kao i BSH Events te na Facebooku Jutarnjeg lista s prijenosom na portalu Gloria Glam.

Uključite se u nedjelju u 18h naFacebook Jutarnjeg i uživajte u jedinstvenom glazbenom događanju.

 

Ovo glazbeno putovanje osmišljeno je kao miks glazbe i kulture s ciljem isticanja bogate baštine gradova. Kroz impresivne fotografije i video snimke arhitekture grada, live DJ set zadovoljit će i najzahtjevnije glazbene znalce. Događanje je humanitarnog karaktera te su se uključile lokalne turističke zajednice donacijama koje idu u fond međunarodnog Crvenog križa i lokalnim dobrotvornim organizacijama.

Dominik Robert Balaško
 

Mr. Afterparty jedan je od najutjecajnijih društvenih brandova u elektroničkoj glazbi diljem svijeta, a u suradnji s BSH Events vodi vas na spektakularno glazbeno putovanje kroz najbolje svjetske gradove zahvaljujući Stream City Live konceptu.

Nedjeljni dubrovački DJ set ići će s dvije lokacije, obale Lazzaretti i s drevnih gradskih zidina. Pijanist i violinist locirani na dva različita mjesta upoznat će vas s DJ setovima u vrijeme zalaska sunca što dodatno pridonosi posebnom ugođaju.