SNAILPACK – predivna priča iz Hrvatske

Snailpack proizvodi najkvalitetnije krevetiće za Vaše ljubimce a stvaraju ih najvrijednije ruke.

Kako povezati mladost, stručnost, humanost i dizajn u kvalitetan proizvod koji se proizvodi u Hrvatskoj pokazale su nam mlada dizajnerica Barbara Andričević i njena sestra Paula Andričević.

Dizajnirale su krevet koji se lakoćom pretvori iz običnog jastuka u mekanu i podatnu košaricu.

Svjesne koliko je kvalitetan san potreban da nam tijelo dobro funkcionira tokom dana pronašle su antiastmatično i antialergijsko punjenje koje se koristi i u izradi medicinskih jastuk za svoj proizvod.

Ujedno su vodile računa da to punjenje ne upija tekućine tako da se cijeli može oprati u običnoj perilici i brzo osušiti u sušilici ili na zraku.

Snailpack krevet lako se prenosi zbog oblika i svoje male težine u recimo automobil ili na putovanje sa svojim ljubimcem.

Možete odabrati boje i dezene po vlastitom izboru u četri veličine, te koristiti obje strane kreveta. Za Vas pažljivo biramo kvalitetne tkanine i konac koji se koristi u proizvodnji.

Za kraj smo ostavili ono najljepše u cijeloj priči o Snailpack. Snailpack se proizvodi u Hrvatskoj. Točnije u Zagrebačkoj radionici koja zapošljava trenutno devet radnika od kojih petero čine osobe sa invaliditetom. Sve to čini Snailpack najboljim krevetom za Vaše ljubimce.

Dnevno se proizvede dvadesetak kreveta pazeći strogo na kvalitetu. Osim kreveta u našoj se ponudi mogu pronaći prostirke, jastuci, dekice, mašne, kravate, marame, igračke, hranilice i orme. Nakon tri godine postojanja Snailpack te uspješnih sajmova izvan Hrvatske nadamo se povećanju tog broja.

Hvala što kupujete SNAILPACK

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:44