Ali G je od mene napravio holivudsku zvijezdu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.10.2006. u 18:09

ZAGREB - "Najbrži svjetski prst na klavijaturama", kako često nazivaju zagrebačku klavijaturisticu i orguljašicu Belindu Bedeković, vratila se iz Hollywooda gdje je tjedan dana s Alijem G sudjelovala u snimanju spota za njegov najnoviji film "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan".

Spot za pjesmu "You, Be My Wife", naslovnu u filmu čija premijera se očekuje krajem listopada u Londonu, snimali su u jednom od holivudskih studija, a Belindu su u Los Angelesu dočekali kao zvijezdu.

- Kada sam nakon višesatnog puta došla na losanđelski aerodrom, dočekala me limuzina i cijela ekipa filma predvođena Alijem G. Svi su me pozdravljali, a Ali mi je zahvaljivao što sam došla - počinje priču Belinda, koja je, izgleda, popularnija u Hollywoodu nego kod kuće. Smjestili su je u hotel Hyatt West Hollywood, a u studiju je imala vlastitu garderobu sa šampanjcem, vizažistima i frizerima.

- Ali G je od mene napravio pravu holivudsku zvijezdu! Osjećala sam se kao Madonna jer sam ispred hotela izlazila iz limuzine, a svi su me pozdravljali. Tijekom snimanja sam imala sve što sam poželjela, a snimali smo po nekoliko sati dnevno - kaže Belinda i objašnjava da u spotu s Alijem svira klavijature i on joj, na njemu svojstven način, pjeva "You, Be My Wife". Spot koji se sada montira bit će ukomponiran u Alijev film.

Neobična suradnja, do koje je došlo nakon što je Ali G na stranici www.belindabedekovic.com vidio njezin spot za singl "Tornado", nastaviti će se i dalje.

- Ponudio mi je da ostanemo u kontaktu i dalje surađujemo, a ja sam naravno pristala. Pozvala sam ga u Hrvatsku i obećao je da će doći. Čuo je za Dubrovnik i želi ga posjetiti - izdvaja zagrebačka klavijaturistica i holivudski đir opisuje kao nešto glamurozno, a ljude u Los Angelesu kao jako susretljive i gostoljubive. - Drugi je to svijet. Normalno je da, dok sjediš na kavi, u sat vremena prođe nekoliko limuzina sa zvijezdama. Bilo je to za mene jedno nezaboravno iskustvo - zaključuje Belinda.Tina Perić

Izdvajamo