'Bibin svijet': Povratak Bibe Fruk u dućan

Tko je prošloga proljeća rado pratio muke Bibe Fruk u humorističnom serijalu "Bibin svijet", opet dolazi na svoje. Snimljeno je, naime, 11 novih epizoda koje će gledatelji na RTL televiziji moći pratiti već od utorka 5. prosinca. Prema podacima RTL televizije, prva sezona ovog sitcoma imala je dobru gledanost, a uspjehu novih nastavaka svakako će pridonijeti i angažman zanimljivih gostiju. Stalnu glumačku postavu koju čine Ana Begić, Janko Rakoš, Slavica Knežević i Željko Duvnjak već u prvoj epizodi upotpunit će mlada glumica Jelena Perčin. 



Uz nju će se u serijalu pojaviti i Bojana Gregorić, kojoj je to prvo pojavljivanje u nekoj televizijskoj ulozi nakon pauze zbog rođenja sinčića Raula. Bojana će glumiti estradnu zvijezdu koja ima kleptomanske sklonosti, a nastupit će i njezin suprug Enes Vjezović i to čak u dvije epizode. Još jedna gostujuća glumica, Sanja Vejnović, dobro će iskoristiti iskustvo stečeno u sapunici pa će se u epizodnoj ulozi i potući. Osim njih, gledat ćemo i Tvrtka Jurića, Eciju Ojdanić, Gorana Mlikotu, Gorana Grgića, Živka Anočića i Gorana Malusa.



"Bibin svijet" nastavlja se prema provjerenoj formuli. Mlada obiteljska žena i prodavačica i dalje će se suočavati s istim problemima i u trgovini u kojoj radi i u svojoj obitelji. Već u prvoj epizodi Bibi će se ukliještiti živac u leđima zbog teških kutija koje mora nositi i morat će na bolovanje. Kao zamjenu njezin šef Piškorić dovodi Snježanu (Jelena Perčin) koja glumi nevinašce, no istovremeno pokušava cijeli dućan, ali i Bibinu obitelj okrenuti protiv nje.



Bibin svijetNervozna Biba, koja je i inače bez dlake na jeziku, još samo dodatno pogoršava situaciju.



U preostalih deset epizoda glavnu junakinju očekuju problemi s inspekcijom u dućanu, potom i s inventurom te besparicom u vrijeme Božića. Kao da to nije dovoljno, Biba će morati rješavati kompliciranu situaciju vezanu uz povratak stare ljubavi, a potom će je mučiti i erotski snovi u kojima će se pojavljivati njezin nemilosrdni šef. Njezin muž Martin u jednoj će epizodi patiti od krize srednjih godina, no to će ga vjerojatno proći čim klinci Darko i Sandra dobiju vodene kozice.



Kako će sve to Biba razriješiti, gledatelji mogu otkrivati svakog utorka u 21.15, dakle u istom terminu u kojemu su seriju pratili i prije ljeta.

Iva Jerković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 05:59