Franki Batelić Showtime

Franka Batelić pobjednica je i najbolja pjevačica emisije Showtime. U žestokoj konkurenciji u finalu Franka se borila s Marijom Ponjavićem, Mijom Lešinom i Artemijom Stanić.



Nakon četiri mjeseca u kojima su natjecatelji showa prošli kroz više krugova audicija i dva mjeseca nastupa uživo, Franka je pobijedila s pjesmom Mire Buljana 'Ovaj dan',  koja je ujedno i hit godine prema glasovima publike.



Šesnestogodišnja Labinjanka nakon proglašenja je komentirala kako nije očekivala pobjedu, a među prvima joj je čestitao Giuliano, s kojim je u finalnoj emisiji otpjevala duet 'Bježi od mene'. Pobjednicu, osim školskih obveza, očekuje i snimanje CD-a za Hit records te sudjelovanje na Hrvatskom radijskom festivalu.



Nova pop-rock zvijezda



"Došla sam iz znatiželje i pobjedu nisam očekivala. Ne želim biti jedna od jeftinih pjevačica. Dogovarat ću se sa starijima, slušat ću dobre ljude i neću se povoditi za bilo čime", rekla je Franka te najavila kako će se okrenuti pop-rock i r'n'b glazbi. Također je kao svoje uzore navela Marka Tolju i Natali Dizdar, a od stranih izvođača Whitney Houston, Aliciu Keys i Beyonce.



Slavlje u Saloonu



Nakon pobjede, svi su kandidati otišli na slavlje u Saloon, a pobjednica je rekla kako će nakon odmora od fešte otići u Labin proslaviti Božić, dok će za Novu godinu s prijateljima u Poreč.



Finalna večer Showtimea počela je zajedničkom božićnom pjesmom 'Srce božićno', koja je skladana posebno za show, a nakon toga uslijedili su dueti finalista s poznatim pjevačima.



Mijo Lešina s Vannom je otpjevao 'Ja ću budna sanjati', Mario Ponjavić i Ivana Banfić izveli su pjesmu 'Godinama', a Artemija Stanić je s Jelenom Radan pjevala 'Leti do snova'. Svoje su mjesto u emisiji našli i bivši kandidati Filip Dizdar, Iva Ajduković i Anita Španec, koji su nastupili s pjesmom 'Bijeli Božić', zatim Marko Sombrailo s 'Last Christmas', a nastupila je i riječka grupa ENI s pjesmom 'Traži se dečko'.



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:26