Orguljašica Belinda u filmu s Alijem G

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 19.09.2006. u 21:26

ZAGREB - Zagrebačka pop-klavijaturistica i orguljašica, 30-godišnja Belinda Bedeković, koju još zovu i "najbrži svjetski prst na klavijaturama", u subotu kreće u Hollywood, gdje će snimiti spot i film s poznatim svjetskim komičarem Alijem G.

Naime, do neobične suradnje došlo je nakon što je njen spot za singl "Tornado" prije godinu dana plasiran na internet.

- Ali G je vidio moj spot i svidjelo mu se kako sviram klavijature, nazvao me i predložio suradnju. Međutim, problem je bila radna viza, pa smo morali čekati godinu dana dok mi je ne srede. Ali G mi je rekao da ga je stajala osam tisuća dolara. Snimit ćemo zajedno spot za pjesmu "You, be my wife", koja će biti naslovna u filmu, a zatim i scene iz filma - počela je priču Belinda, inače nastavnica glazbe, koja će u Los Angelesu boraviti desetak dana. Ali G joj je, kaže, osigurao smještaj u losanđeleskom hotelu Hyatt West Hollywood.

- Honorar je izvrstan, a hotel i sve ostalo plaća Alijev tim. Čak će i limuzinu poslati po mene na aerodrom. Odgodio je snimanje filma jer je htio baš mene. Rekao mi je da bi 'druge lagale na klavijaturama, a da ja sviram' - objašnjava Belinda.  Film će biti gotov u studenome, a navodi kako će spot za pjesmu, u kojem s Alijem svira klavijature, ići na MTV. Belinda se glazbom bavi od četvrte godine, a  dobila je i razna svjetska glazbena priznanja.      


T. Perić

Izdvajamo