Ždrijebani parovi najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj

ZAGREB - Ukupno 331 kuglica našla se u bubnju kojim su upravljale hostese Nina i Iva. I to je rekord u posljednjih 17 godina. Naravno, brojku od 648 (1985. godina) je nemoguće dostići, ali ako ovako Organizacijski odbor nastavi, možda jednog dana bude blizu... Zanimljivo, nema niti jednog sastava iz Karlovca, gdje je mali nogomet iznimno popularan, iz Varaždina samo jedna momčad, dok iz Čitluka, gradića s jedva 5000 stanovnika, dolaze čak tri! 



U apsolutnoj kategoriji (260 momčadi) nositelji su prošlogodišnji polufinalisti Agrokor (pobjednik), Promotionplay.com (drugoplasirani), Megakop Zmaj GP i NB Patika, taj kvartet i ove godine najavljuje zvučna imena, a kod veterana (71) je zanimljiv par koji se sastaje već u prvom kolu: Prosikito Kalimero ( Prosinečki, Palić...) i janjevački Glama brijeg, momčad koja je dugo bila vrh zagrebačkog malog nogometa.



- Kada vidimo brojku prijavljenih za veteransku 'kutiju', čini mi se da su se prijavili svi koji mogu potrčati! To je doista sjajna stvar i njihovo natjecanje, vjerujem, bit će barem jednako atraktivno kao i seniorsko - govori prvi čovjek Organizacijskog odbora turnira, Zdenko Antunović.



Voditelj natjecanja Zoran Aplenc podsjetio je da turnir počinje 24. studenoga i završava 29. prosinca, da se veterani seniorima priključuju od osmine finala. Završnicu će prenositi HTV, a o rezultatima gledatelje izvještavati i u ranijoj fazi natjecanja.



Nagradu za originalni naziv momčadi zasada zaslužuju Dehidrirane deve.  (df)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:10