KAKVA PRERADA

AC Schnitzer ‘sredio‘ BMW M4: Prednja maska nije smanjena, ali je cjelina sada još dinamičnija

Sportski ispušni sustav povećao je snagu na više od 500 KS, te je sada ‘rame uz rame‘ s Competition izvedbom
AC Schnitzer BMW M4
 AC Schnitzer

AC Schnitzer, tuning kuća koja već 30 godina oduševljava svojim preradama BMW-a, konačno se 'dočepao' novog M4. Predstavljen je niz vanjskih i unutarnjih dodataka, uključujući nove alu naplatke i opruge.

image
AC Schnitzer BMW M4
AC Schnitzer

Počevši od prednjeg kraja njemačkog sportskog automobila, AC Schnitzer je ugradio jedinstveni prednji razdjelnik i kanale za hlađenje diskova od karbonskih vlakana s obje strane branika. Osim što svaki ovaj dio pozitivno utječe na aerodinamiku automobila, daje mu i agresivniji izgled.

image
AC Schnitzer BMW M4
AC Schnitzer

Uz to, tuner je razvio i jedinstvene pragove, istovremeno izmijenivši stražnji dio automobila suptilnim stražnjim spojlerom i izraženijim difuzorom. U ovom trenutku nadogradnje još nisu dostupne, ali uskoro će biti predstavljene.

image
AC Schnitzer BMW M4
AC Schnitzer

Oni koji od svog M4 traže još veću razinu personalizacije moći će naručiti i nove opruge koje će prednji kraj spustiti za 25 milimetara, a stražnji za 20. Na listi budućih nadogradnji prerađivačke kuće nalazi se i prilagodljivi sustav ovjesa.

image
AC Schnitzer BMW M4
AC Schnitzer

U ponudi će biti i asortiman različitih kovanih 20-inčnih naplataka te sportski ispušni sustav koji bi trebao povećati izlaznu snagu 3,0-litrenog twin-turbo šestcilindraša s 480 KS na malo više od 500, čineći ga ravnim M3 i M4 Competition izvedbama. Pažnju je dobila i unutrašnjost – u ponudi će biti različite kombinacije s naglaskom na jedinstvene 'paddle' mjenjače i aluminijske pedale.

image
AC Schnitzer BMW M4
AC Schnitzer

Iako prednja maska novog M4 ostaje ogromna i većini 'neugodna' za oči, AC Schnitzerove izmjene vanjštine učinile su dizajn 'oprostivim'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:48