noćna jurnjava

Alkohol i Ferrari ne idu zajedno: Vozač pod istragom nakon što se zabio u drvo usred metropole

Ferrari 488 GTB, čija se vrijednost procjenjuje na 250.000 eura potpuno je uništen u sudaru i bit će ga teško popraviti

Razbijeni Ferrari

 X screenshot

Brza vožnja i alkohol ne idu zajedno, poznata je stvar, a rizik od nesreće povećava se posebno u urbanim sredinama gdje je sve puno drugih automobila i ostalih vozila, pješaka i biciklista...

Potvrđuje to i slučaj iz španjolske metropole Madrida gdje je posljedice prebrze vožnje i vožnje pod utjecajem alkohola iskusio vozač žutog skupocjenog Ferrarija 488 GTB koji se zabio u drvo na najprometnijoj i glavnoj gradskoj prometnici Paseo de La Castellana.

Nesreća se dogodila u 3 sata ujutro kad je vozač Ferrarija izgubio kontrolu i zabio se u drvo u blizini stadiona Santiago Bernabéu, prema novinama El Mundo.

Na licu mjesta brzo su se našli policija i hitne službe, a suvozač iz talijanskog superautomobila bio je ozlijeđen i pružena mu je hitna medicinska pomoć.

Prema izvorima iz madridske policije, vozač Ferrarija snage 670 KS podvrgnut je alkotestu na koji je bio pozitivan, pa će protiv njega biti podignuta optužnica zbog kaznenog djela iz zakona o sigurnosti na cestama.

Ferrari 488 GTB vrijedan oko 250.000 eura pritom je teško stradao nakon udara u stablo, a prednji je kraj potpuno uništen, kao što možete vidjeti na fotografijama i videozapisima. Gotovo sigurno će automobil biti za "otpis" zbog totalne štete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:02