PETROLHEAD NAKIT

Biste li zaprosili bolju polovicu ovakvim ‘oktanskim‘ prstenom od metala starih katalizatora?

Izrađeni su od plemenitih materijala iz starih katalizatora i mogu biti inspirirani bilo kojim automobilom
Vjenčani prsten Mini Cooper
 Edward Fleming

Ako ste ljubitelj automobila i razmišljate o prosidbi svoje bolje polovice, onda će vas se ovi vjenčani prsteni inspirirani automobilima dojmiti. Ne možemo garantirati isto i za vašu bolju polovicu...

image
Vjenčani prsten Lamborghini Huracan
Edward Fleming

Posebni prsteni nastali su u suradnji između kompanije Scrap Car Comparison i britanskog draguljara Edwarda Fleminga. Izrađeni su od plemenitih materijala iz starih katalizatora i mogu biti inspirirani bilo kojim automobilom. Prvi od proizvedenih inspirirani su Mini Cooperom, Lamborghinijem Huracanom i Ford Fiestom.

image
Vjenčani prsten Mini Cooper
Edward Fleming

Što se tiče onog koji inspiraciju pronalazi od Mini Coopera, dolazi s crvenim, bijelim i plavim kamenjem, te gravurama Union Jacka oko njih. Oblik dijamanta inspiriran je dizajnom aluminijskih naplataka Minilight od automobila, a kupci mogu čak odabrati i neke personalizirane gravure na unutarnjoj traci prstena.

image
Vjenčani prsten Ford Fiesta
Edward Fleming

Ford Fiesta prsten posebno je upečatljiv dijamantima postavljenim tako da oponašaju farove veoma popularnog hatchbacka, a završen je u nijansi kraljevsko plave – boja koja vam vjerojatno prva padne na pamet kad netko spomene Fiestu.

image
Vjenčani prsten Lamborghini Huracan
Edward Fleming

Ako želite nešto zaista posebno i ekskluzivno, onda je možda za vas prsten inspiriran Lamborghinijem Huracanom. Očekivano, dostupan je u žuto-bijeloj nijansi, a dijamantno okruženje inspirirano je konfiguracijom ispušnih cijevi talijanskog superautomobila. Tu su i neki detalji od karbonskih vlakana te kutni rubovi koji se mogu pronaći po stvarnom Huracanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 16:55