DODATNA ZARADA

Bugatti proizvodi i alkohol: Šampanjac u boci s karbonskim vlaknima za ‘samo‘ 2600 kuna

Osim toga što su prošle godine počeli proizvoditi luksuzne biljarske stolove, Bugatti se okušao i usvijetu skupih pjenušavih vina

Bugatti Bolide šampanjac

 Bugatti

Bugatti se ozbiljno upustio u prodaju proizvoda koji nemaju baš nikakve veze s automobilima. Osim toga što su prošle godine počeli proizvoditi ograničenu seriju od 30 luksuznih biljarskih stolova (?!) po cijeni od oko 2 milijuna kuna, Bugatti ima i svoju liniju šampanjaca.

image

Bugatti Bolide šampanjac

Bugatti

Šampanjac proizvode u suradnji s francuskim proizvođačem Champagne Carbon, a u ponudi je nekoliko "modela" po prilično paprenim cijenama. Godine 2019. je povodom 110 godina Bugattija predstavljen šampanjac nazvan Bugatti EB.01 Edition, a EB.02 Chiron 300+ nastao je povodom predstavljanja najbržeg Bugattija svih vremena. Tu je i nešto skromniji Bugatti Carbon Cuvée Luminous.

image

Bugatti biljarski stol

Bugatti

Sada se liniji proizvoda pridružio i EB.03 Bolide u boci koja je presvučena karbonskim vlaknima. Na boci šampanjca koji je posvećen modelu Bolide su dizajnerski elementi automobila, njegov naziv i siluete njegovih svjetala u obliku slova X.

image

Bugatti Bolide šampanjac

Bugatti

Sadržaj boce nema puno veze s Bugattijem. Unutra je šampanjac Blanc de Blancs iz 2013, godine. Šampanjac iz godine kad je berba rezultirala vrlo kvalitetnom grožđem opisuju kao intenzivan i svjež s dobrim kiselinama i velikim potencijalom za dobro odležavanje. Arome koje prevladavaju su citrusi i proljetno cvijeće.

image

Bugatti biljarski stol

Bugatti

Boca novog Bugatti šampanjca košta oko 2600 kuna što EB.03 Bolide čini najskupljim Bugattijevim šampanjcem. Cijena za EB.02 je preračunato oko 2400 kuna dok bocu Bugatti Carbon Cuvée Luminousa možete imati već za 1250 kuna. Ništa u odnosu na cijenu novog Bugatti Bolide automobila koji preračunato košta oko 35 milijuna kuna bez poreza!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:46