OPET KLINCI...

Djevojčica (13) roditeljima ukrala terenac, vozila je kratko autocestom kad je uslijedio pakao

Neimenovana djevojčica uzela je Chevrolet SUV svojih roditelja, nakon čega se odlučila provozati. Rezultat: četvero u bolnici

Teška prometna nesreća

 Twitter

Kad god se dogodi da dijete ili maloljetni tinejdžer provoza automobil svojih roditelja, priča rijetko završi dobro. Upravo se to dogodilo s ovom 13-godišnjom djevojčicom iz Colorada koja je na kraju izazvala sudar s tri druga vozila, od kojih je jedno bilo školski autobus.

image

Screenshot incidenta

Twitter Screenshot

Prema Boulder Daily Cameri, neimenovana djevojka uzela je Chevrolet Suburban svojih roditelja u petak ujutro, nakon čega se odlučila provozati autocestom. U tom je trenutku na crvenom svjetlu udarila u stražnji dio Kie Optime, i odgurala automobil u školski autobus. Zatim se Suburban također sudario s obližnjim Subaruom Foresterom.

Sva četiri vozila pretrpjela su prilično ozbiljnu štetu. Suburbanu je uništen prednji dio, Optimi je nastradao i prednji i stražnji dio, Foresteru nedostaje stražnji desni kotač, a autobus ima udubini po cijelom boku gdje ga je terenac udario.

image

Teška prometna nesreća

Twitter

Ostaje nejasno je li djevojčica dobila dopuštenje roditelja, ali u svakom slučaju radi se o lošem izboru. Srećom, unatoč velikoj šteti na svim vozilima, nitko nije zadobio teže ozljede.

Rečeno je da su sva tri vozača zadobila srednje teške tjelesne ozljede, a samo su Optime i Forestera prevezeni u bolnicu. Djevojka je u međuvremenu pobjegla bez ikakvih povreda, a kazneno je prijavljena zbog neoprezne vožnje i vožnje bez dozvole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 06:20