AKTUALNO

DS Automobiles stigao na hrvatsko tržište, 20. listopada otvorenje salona u Kovinskoj u Zagrebu

DS Automobiles na svojim modelima sjedinjuje prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnos

DS Automobiles

Automobilska marka DS Automobiles sazdana je na nevjerojatnom nasljeđu, modelu DS "Žabi" iz 1955., jednom od najrevolucionarnijih i najljepših automobila u povijesti. Taj legendarni automobil utjelovljuje vrijednosti koje je brend DS Automobiles prisvojio: inovacije, izvrsnosti i avangardu.

image

DS Automobiles

Marka je osnovana 2014. godine i ima za cilj utjeloviti francusko znanje i umijeće luksuznog oblikovanja automobila. Avangardnog dizajna, luksuzna i udobna, DS Automobiles vozila posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardni stil.

DS Automobiles na svojim modelima sjedinjuje prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost. Naglasak je stavljen na karizmatičan dizajn, ručno izvezene detalje, obradu metala, vrhunsku kožu, ugrađeno drago kamenje kao i vrhunsku tehnologiju.

image

DS Automobiles

Kao dvostruki prvak u Formuli E (2019. i 2020.), brend je elektrificirao cijelu gamu i tako zauzeo vodeći položaj u području električne mobilnosti. Pod oznakom E-TENSE sada nudi 100 električna električna i plug-in hibridna vozila snage do 360 KS te s pogonom na sva četiri kotača.

image

DS Automobiles

Marka DS Automobiles na hrvatsko tržište lansira modele DS 3 Crossback, DS 7 Crossback, DS 4 i DS 9. Navedeni modeli bit će izloženi u DS Store u Zagrebu na adresi Kovinska 22, od 20. listopada ove godine. Koncept DS Store kupcima će pružiti ekskluzivno iskustvo i ugođaj kupnje kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. prosinac 2022 21:16