ŠPIJUNSKA FOTOGRAFIJA

FOTO: Ovo je novi Megane RS koji na tržište stiže na jesen

Dosad smo samo iz rendera mogli samo naslutiti kako će dugoočekivani Megane RS izgledati, a sada je procurila slika koja u potpunosti otkriva agresivan stražnji kraj
 Facebook Ferd

Novi Renault Megane RS nestrpljivo čekaju fanovi sportske vožnje diljem svijeta. I dok se prošle godine spominjala Ženeva kao mjesto gdje će Renault predstaviti svoju jurilicu, to se ipak nije dogodilo. Međutim, u Renaultu su nedavno potvrdili kako auto dolazi na jesen ove godine, ali službene slike još nisu objavili. Ipak, uz brojna testiranja, trenutak nepažnje rezultirao je ovom špijunskom slikom koja u potpunosti otkriva agresivan stražnji kraj. Kao što se i očekivalo, središnji nastavak auspuha u kombinaciji s difuzorom, a posebno nam upada u oči proširena karoserija koja će jamčiti agresivan dojam (ono što su mnogi zamjerili aktualnom Cliju RS koji se vizualno ne ističe dovoljno u odnosu na obični model).

Youtube screenshot

Naravno, najbitnija stavka je motor za koji se spominje da bi trebao biti 2,0-litreni snage preko 300 KS. Još jedna dobra vijest je ta da će novi Megane RS dolaziti s ručnim mjenjačem, a spominje se i opcija automatizacije za one koji to žele nadoplatiti. Iako će pogon biti na prednje kotače, auto će biti opremljen sustavom aktivnog upravljanja na sva četiri kotača "4Control".

Facebook Ferd

Zanimljiva će biti bitka za "Ring", gdje je Megane u RS izdanju uvijek imao uspjeha. Honda je s novim Civicom Type R nedavno postavila novi rekord (7 minuta i 43,8 sekundi), no ne sumnjamo kako će u Renaultu pokušati napasti spomenuto vrijeme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:24