REDIZAJN ZA POPULARNU LIMUZINU

FOTO: Ovo je novi Volkswagen Passat s američkom putovnicom!

 
 Volkswagen

Iako popularnost limuzina sve više pada, Volkswagen za razliku od nekih drugih proizvođača ne misli tako brzo odustati od ovog segmenta. Naime, Passat je nakon 45 godina na tržištu prodan je u više od 29 milijuna primjeraka. Pritom mu dosta pomaže i činjenica kako je dostupan u tri različite verzije: za europsko, za kinesko i za američko tržište.Tako smo nedavno vidjeli "kinesku" verziju, a model s fotografija koji pritom odlično izgleda, rezerviran je za tržište SAD-a. Premijeru je, logično, imao pred domaćom publikom danas na sajmu u Detroitu.

Mnoštvo vizualnih elemenata poput kromirane prednje maske i prednjih LED svjetala preuzeo je sa nedavno predstavljenog Touarega, dok novi aluminijski naplaci (u veličinama od 17 do 19 cola) i R Line paket vanjštine donose dodatnu dozu agreisvnosti ovom Passatu s američkom putovnicom.

Nešto suzdržanija je unutrašnjost koja više predstavlja evoluciju nego revoluciju. U sredini dominira digitalni zaslon osjetljiv na dodir, a zanimljivo da se ispred vozača nalaze klasični analogni instrumenti.

Iako na slici izgleda kao da se otvori ventilacije protežu preko cijele instrumente ploče, to je samo vizualna varka, no moramo priznati kako izgleda dobro i podsjeća na rješenja sa skupljih Audijevih modela. Mi u Europi ćemo za novi Passat trebati još malo pričekati, budući da će osvježena generacija za europsko tržište prvi put biti predstavljena početkom ožujka na salonu u Ženevi, a kakve sve novosti možemo očekivati pročitajte ovdje.

Foto: Volkswagen

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:00