brzo i praktično

Fotogalerija: Izvršni direktor Porschea kampirao u šatoru na krovu 911 Turbo S na Le Mansu

Porsche je ovaj cjelogodišnji dodatak predstavio prije manje od godinu. Može primiti dvije odrasle osobe i dolazi s madracem

Porsche Employee Camp, Le Mans

 PORSCHE

Izvršni direktor Porschea Oliver Blume uživao je u ovogodišnjem Le Mansu "u središtu akcije". Parkirao je crni 911 Turbo S u Porsche Employee Campu, posebnom mjestu gdje su zaposlenici kompanije mogli pratiti poznatu utrku, i to sa šatorom na krovu Porscheove jurilice, u kojem su on i njegova supruga ostali dvije noći tijekom utrke.

Podsjetimo, Porsche je ovaj cjelogodišnji dodatak za 911 predstavio prije manje od godinu dana. Može primiti dvije odrasle osobe i dolazi s integriranim pjenastim madracem. Ima dva bočna prozora i krovni prozor za ventilaciju i pogled, na kojem se nalaze mreže protiv komaraca.

image

Porsche Employee Camp, Le Mans

PORSCHE

Unutra se nalazi motiv planinske idile. Odjel originalne tvorničke opreme i nadogradnje Porsche Tequipment dizajnirao je, razvio i proizveo konkretni šator. Može stati na gotovo svaki model Porschea bez obzira na to ima li auto krovne nosače. Kupci mogu postaviti ovaj šator na Panameru, Taycan, Macan i Cayenne.

image

Porsche Tequipment krovni šator

PORSCHE

Blume se pritom nije morao brinuti da će kiša pokvariti vikend njemu i supruzi, budući da šator dolazi opremljen vodootpornim patentnim zatvaračima i dodatnim pokrivačem za kišu za pristupni otvor. Izrađen je od prozračne tkanine od mješavine pamuka, a za šator dolazi još dodataka, poput bolje toplinske izolacije, termo deke i posebnog spremišta za cipele.

Porsche je počeo prodavati šator prošlog studenog. Dostupan je u crno-svijetlo sivoj ili crno-tamno sivoj shemi boja i prodaje se za oko 6500 eura. Dodavanje šatora ograničava najveću brzinu Porsche modela na 130 km/h, a pohranjuje se u tvrdi kofer.

image

Porsche Tequipment krovni šator

PORSCHE

Porscheov novi šator mogao bi se okarakterizirati neobičnim dodatkom za marku, međutim "outdoor" boravak ili kampiranje su posljednjih godina postali vrlo popularni, pa problema ne bi trebalo biti i ako vozite Porsche 911. Prije dvije godine, od nekih drugih proizvođača, Mini je predstavio par šatora za Mini Countryman All4 plug-in hibrid i potpuno električni Mini Cooper SE, a i Toyota u SAD nudi za neke svoje SUV modele šator za kampiranje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 09:36