PRESTRAŠNO!

Honda Civic Type R prepolovljena nakon prometne nesreće! Na sreću, svi izvukli živu glavu...

Snimke pokazuju da je automobil ‘razlomljen‘ odmah iza stražnjih vrata, no na sreću, nitko se u vrijeme incidenta nije vozio straga
Honda Civic Type R nakon prometne nesreće
 Facebook Screenshot

Nakon nedavne, prema fotografijama teške, prometne nesreće, Honda Civic Type R prepolovljena je na pola u Denveru, Kolorado. Videozapis je podijeljen na Facebooku, a prikazuje dva dijela modroplavog Type R-a pored lokalnog restorana brze hrane, a vozač automobila i majka vlasnice komentirali su video, objasnivši što je točno pošlo po zlu.

Naime, jedna gospođa se u komentaru izjasnila kao majka vlasnice hot-hatcha, navodeći kako je u vrijeme nesreće za upravljačem bio njen dečko. I on se oglasio, objasnivši kako se prolazeći raskrižje u njega bočno zabila starija gospođa. Udarac ga je gurnuo u rasvjetni stup, što je Hondu podijelilo na pola na pločniku.

Snimke pokazuju da je automobil 'razlomljen' odmah iza stražnjih vrata, no na sreću, nitko se u vrijeme incidenta nije vozio iza. S druge strane, da je Type-R u stup udario prednjim vratima, vozač i njegova djevojka mogli su biti teško ozlijeđeni. Na sreću, prošli su samo s lakšim ozljedama, kao i starija vozačica koja je sve uzrokovala.

Hondu najvjerojatnije čeka drobilica i nikad se neće vratiti na cestu. No već smo vidjeli Corvettu koja se nedavno prodavala bez stražnjeg dijela, stoga nas ne bi čudilo da i Hondu vidimo na aukciji zbog iskoristivih dijelova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 00:03