RENDER

Ima li kraja iznenađenjima iz Münchena? Ovo bi moglo biti novo lice budućih BMW modela

Glavna svjetla bit će postavljena niže uz masku hladnjaka s tankim LED svjetlima poviše
BMW X7
 koleca.ru

Iako je još relativno aktualan, BMW X7 uskoro čeka redizajn, a na temelju onoga što smo do sada vidjeli, mogao bi donijeti velike vizualne izmjene.

Sudeći prema prvim špijunskim fotografijama s testiranja osvježenog X7, velika revizija prednjeg kraja s "razlomljenim" svjetlima mogla bi ponovo uzburkati duhove tradicionalnih kupaca, baš poput lica modela Serije 4 s "mega bubrezima".

image
BMW X7 redizajn

U svakom slučaju, čini se da u BMW-u "idu jako".

Prema renderu ekipe s portala kolesa.ru koji je izrađen prema špijunskim fotografijama maskiranog modela, ovako bi mogla izgledati redizajnirana verzija najvećeg SUV modela Bavaraca i koliko god mi to ne željeli priznati - vjerojatno je prilično točan.

image
BMW X7
koleca.ru

Prema tome, glavna svjetla bit će postavljena niže uz masku hladnjaka u odnosu na sadašnji X7 dok bi ispod poklopca motora trebala biti smještena tanka dnevna LED svjetla. Da se doista nešto kuha s novim smjerom u dizajnu potvrđuju i nedavni renderi buduće Serije 7, također izrađeni na temelju špijunskih fotki maskiranih modela.

image
BMW X7
koleca.ru

Straga će promjene kod X7 biti manje uočljive. Očekuje se da će najvažnija od njih biti nova LED traka koja će spajati stražnja svjetla.

Ako ništa drugo, dobra je stvar da nema naznaka da bi budući SUV modeli mogli dobiti divovske "bubrege" Serije 4.

Izvor: Motor1

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:12