TUNING

Japanska kompanija za Toyotu Venzu ‘izbacila‘ body kit inspiriran Lamborghini Urusom!

Japanska kompanija Albermo nedavno je predstavila body kit koji ‘talijanizira‘ japanski stroj, čineći ga sličnim Urusu
Toyota Venza s XH42 body kitom
 Albermo

Toyotina Venza jedan je od elegantnijih modela iz crossover asortimana kompanije, no sportski i agresivni izgled na SUV-u ima svoje čari, a to dokazuje činjenica da je najprodavaniji model iz Sant'Agate Bolognesa upravo Urus.

image
Toyota Venza s XH42 body kitom
Albermo

Japanska kompanija Albermo nedavno je predstavila body kit koji 'talijanizira' japanski stroj, čineći ga sličnim Urusu. XH42 body kit uključuje novi prednji odbojnik s oštrim rubom na haubi i apsolutno ogromne otvore s vodoravnim linijama na svakom uglu. Između njih smještena je mrežica koju dijeli sjajno crni poprečni presjek.

image
Toyota Venza s XH42 body kitom
Albermo

Venzini glatki kutevi blatobrana pooštreni su novim kutnim nastavcima kompleta, koji im daju znatno oštriji izgled, a straga, između stakla i odbojnika, smješteno je manje krilo koje vjerojatno nije funkcionalno jer je smješteno izvan protoka zraka. Stražnji odbojnik također je dobio tretman, a sada uključuje simulirani difuzor i otvoreni prostor na vrhu.

image
Toyota Venza s XH42 body kitom
Albermo

Albermo je u paket također uključio opcionalni ispuh s dva izlaza u sredini koje je dobio od 5ZIGEN-a, koji bi možda bolje izgledao da su cijevi smještene iznad difuzora jer stražnji dizajn s njima izgleda dosta 'natrpano'.

image
Toyota Venza s XH42 body kitom
Albermo

Crossover u cjelini izgleda mnogo više sportski, a bez sumnje se može reći da je komplet nadahnut talijanskim super-SUV-om. Cijene nisu navedene, a komponente dolaze neobojene kako bi ih kupci sami mogli prilagoditi svojem vozilu. Uz to, Albermo navodi kako će i RAV4 uskoro dobiti svoju verziju ovog kompleta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:37