VIZUALNI PAKET

JOŠ ATRAKTIVNIJI NOVI BMW 1: Bavarci već objavili katalog M Performance dijelova, evo što se sve nudi!

 
 BMW

BMW je jučer objavio prve slike i specifikacije nove Serije 1 koja će premijeru za javnost imati na salonu u Frankfurtu, a sada je već objavljen i katalog M Performance dijelova za sve one koji žele dodatnu atraktivnost. Podsjetimo, najveća novost novog BMW-a 1 je da se vozi na FAAR platformi što znači da serijski dolazi s prednjim(!) pogonom, a sve detalje o modelu možete pročitati ovdje. No vratimo se mi na M Performance dijelove. Oni će biti dostupni odmah po dolasku ovog modela na tržište potkraj godine.

Foto: BMW

Kao što možete vidjeti sa slika, ističu se novi prednji odbojnik, atraktivni difuzor s mnoštvom karbona, stražnji spojler koji mnoge podsjeća na onaj s Mercedesa A35 AMG, sjajno crna prednja maska te karbonski retrovizori. Za dodatnu atraktivnost tu je i projekcija M boja na podu prilikom otvaranja vrata, a da nije sve samo vizualno brinu se nova kočiona kliješta u atraktivnoj crvenoj boji.

BMW

U unutrašnjosti nema previše promjena, pa se tako ističu tek novi tepisi i volan u kombinaciji kože i alkantare, a modeli opremljeni automatskim Steptronic mjenjačem dobivaju karbonske polugice iza upravljača.

BMW

Polemike je izazvao element na vratima koji definitivno neće biti po svačijem ukusu, no zato je moguće odrediti točno koje dijelove želite na svom limenom ljubimcu. Zanimljivo je da su Bavarci odlučili „odmah dati sve” kupcima koji će sada imati slatke muke s konfiguracijom nove „Jedinice”...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:13