ZAGLAVLJENA PAPUČICA

‘Juri‘ samo 13 km/h, no opasan je: Zbog nesreća opozvan dječji automobil igračka

Od početka prodaje tvrtka je dokumentirala najmanje 65 incidenata, od čega 15 nesreća u kojima je jedna osoba ozlijeđena

JAKKS Pacific Mario Kart Ride-On Racer

 JAKKS Pacific

Čini se da ni djeca stara tri godine ne mogu izbjeći opozive svojih "automobila". Tvrtka JAKKS Pacifica, objavila je opoziv približno 17.500 jedinica svog modela Mario Kart Ride-On Racer, koji su se u mnogi dijelovima svijeta prodavali od listopada 2022. do siječnja 2024.godine.

image

JAKKS Pacific Mario Kart Ride-On Racer

JAKKS Pacific

Riječ je o tipičnom automobilu igrački na kojem se djeca mogu voziti malim brzinama, a ovaj može "pojuriti" maksimalno 13 km/h. No i ta mala brzina dovoljna je za ozbiljne nesreće ako s "vozilom" nešto nije u redu. Od početka prodaje tvrtka je dokumentirala najmanje 65 incidenata s zaglavljenim pedalama gasa, od čega 15 nesreća u kojima je jedna osoba ozlijeđena.

image

JAKKS Pacific Mario Kart Ride-On Racer

JAKKS Pacific

Model koristi bateriju od 24 volta, dimenzija je 129x79x45 centimetara i namijenjen je djeci starosti otprilike 3 do 8 godina. Prema proizvođaču, papučica gasa može se zaglaviti kada se "začepi krhotinama". Ako se to dogodi, vozilo se može nastaviti kretati naprijed nakon što se makne noga s papučice.

image

JAKKS Pacific Mario Kart Ride-On Racer

JAKKS Pacific

Roditelje i maleni vozače poziva se da više ne koriste "vozilo" i kontaktiraju proizvođača. Tvrtka će vlasnicima poslati komplet za popravak koji uključuje sve što je potrebno za rješavanje problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:19