neobična nesreća

Kako joj je to samo uspjelo? Pijana vozačica ‘parkirala‘ auto gotovo okomito na prometni znak

Nitko nije ozlijeđen u nesreći i čini se da je automobil tek nedavno kupljen i još ima probne pločice

Neobičan sudar

 Ann Harbor Police

Policija u Ann Arboru (Michigan, SAD) susrela se s vrlo neobičnom prometnom nezgodom. Naime, u jednoj ulici bijeli Dodge Charger zapeo je na znaku "Zabranjeno parkiranje" gotovo okomito, punom dužinom.

Kako je priopćeno iz policijske uprave, službenici su na dojavu o nesreći brzo reagirali, a kada su stigli na mjesto događaja, zatekli su nesvakidašnji prizor, a četiri ženske već su bile pobjegle iz vozila.

Policija ih je pronašla i nakon istrage utvrdila kako je 24-godišnji vozačica udarila u sajlu pričvršćenu za znak koja je automobil podigla na vrh znaka.

Nitko nije ozlijeđen u nesreći i čini se da je automobil tek nedavno kupljen jer još ima probne pločice, pretrpio manju štetu.

Osim što je slupala svoj novi automobil, žena je uhićena jer je upravljala vozilom s nedozvoljenom količinom alkohola u krvi, dvostruko većom

od zakonskog ograničenja, te ju slijede velike novčane kazne te do 180 dana zatvora.

Policija je na društvenim mrežama iskoristila ovu neobičnu nesreću kako bi podsjetila ljude na opasnosti vožnje u pijanom stanju. Kako su naveli, bila je "sreća da u ovom incidentu nije bilo ozbiljnih ozljeda", ali "uvijek planirajte trijeznu vožnju kući i nikad ne vozite pod utjecajem alkohola."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 15:56