AKTUALNO

Kao pametni telefoni: Genesis GV60 postao prvi europski model s tehnologijom prepoznavanja lica

Takozvana funkcija Face Connect kupcima daje mogućnost otključavanja i pristupa svom automobilu pomoću svog lica

2023. Genesis GV60

 Genesis

Genesis GV60 je prvo namjensko električno vozilo luksuzne marke. Sljedeće godine dobiva tehnološko pojačanje na europskom tržištu u obliku novih biometrijskih značajki, uključujući prvu svjetsku tehnologiju prepoznavanja lica za ulazak bez ključa u proizvodno vozilo.

image

2023. Genesis GV60

Genesis

Takozvana funkcija Face Connect kupcima daje mogućnost otključavanja i pristupa svom automobilu pomoću svog lica zahvaljujući senzoru za prepoznavanje lica. Potrebno je samo jednom pristupiti automobilu s njegovim fizičkim ključem i postaviti svoj profil za prepoznavanje lica - sva buduća zaključavanja, otključavanja i pokretanja motora mogu se obaviti potpuno bez potrebe za fizičkim ključem.

image

2023. Genesis GV60

Genesis

Nekima ova tehnologija vjerojatno zvuči previše zastrašujuće i zbunjujuće. Međutim, Genesis kaže da je sustav jednostavan za korištenje i da postoji LED indikator na B-stupu, koji vizualizira status automobila i daje potvrdu kad god se sustav aktivira. Proizvođač automobila također osigurava da se nikakvi biometrijski podaci nikada ne učitavaju i pohranjuju na daljinu.

image

2023. Genesis GV60

Genesis

Ako vam ova tehnologija zvuči poznato - to je vjerojatno zato što je vrlo slična značajka sada vrlo popularna na pametnim telefonima i koriste je milijuni korisnika širom svijeta na dnevnoj bazi. GV60 idealna za aktivnosti na otvorenom kao što su plivanje, penjanje i trčanje, tijekom kojih nošenje fizičkog ključa nije zgodno.

image

2023. Genesis GV60

Genesis

Važno je napomenuti da je ova tehnologija već dostupna na američkom tržištu za GV60. Južnokorejski brend kaže da je električni luksuzni crossover sada također dostupan za narudžbe na određenim tržištima diljem Europe, uključujući Ujedinjeno Kraljevstvo gdje se GV60 prodaje u razredima Premium, Sport i Sport Plus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:04