ČAK NISU NI OPRANI

Kao potpuno nova Toyota Corolla: Netko za ove rijetke BMW M1 kotače traži 140.000 kuna

Kotači također dolaze montirani na svoje originalne gume, iako ne bismo izazivali sudbinu pokušavajući doista voziti na njima

BMW M1 kotači

 eBay

BMW M1 bio je jedna od najunikatnijih i najznačajnijih kreacija njemačkog proizvođača automobila, pa je sasvim prikladno da ovi ultrarijetki sportski automobili s motorom u sredini imaju visoku traženu cijenu. Ali ono što bi moglo biti malo više iznenađujuće je da samo kotači ovog automobila mogu koštati gotovo jednako kao vaš prosječni kompaktni automobil.

image

BMW M1 kotači

eBay

Navedeni za prodaju na eBayu, komplet M1 kotača prodaje se po traženoj cijeni od 18.700 dolara (140.000 kuna), što je jednako cijeni potpuno nove Toyote Corolle. no što je još bizarnije je to što se, unatoč visokoj traženoj cijeni, čak i ne čini da su u tako dobrom stanju, s obzirom na količinu prašine i prljavštine na njima.

image

BMW M1 kotači

eBay

Kotači također dolaze montirani na svoje originalne gume, iako ne bismo izazivali sudbinu pokušavajući doista voziti na njima. Uz to, sumnjamo da će ih onaj tko ih kupuje zaista staviti na automobil, a kamoli na svoj osobni M1. Umjesto toga, smatramo da bi oni bili više sveti gral za automobilske uspomene nego bilo što drugo.

image

BMW M1 kotači

eBay

Doduše, kad bi jedan hrabri vlasnik to želio isprobati, s uzorkom vijaka 5×120, ovi kotači bi zapravo pristajali na trenutnu Hondu Civic Type R, ali osim što bi bili nevjerojatno opasni na originalnim gumama, zapravo bi bili 40 milimetara uži od standardnih prednjih kotača Type R-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:24