KRENUO KUPITI 'LAMBO'

LUDA PRIČA DOBILA NASTAVAK Javilo se petero vlasnika Lamborghinija i ponudilo 5-godišnjaku kojeg je policija uhvatila za volanom SUV-a da ga provozaju

 
 Jeremy Neves Facebook

Ubrzo nakon priče Iz Utaha u Sjedinjenim Državama koja je obišla čitav svijet, a koju smo i mi prenijeli, o 5-godišnjem Adrianu Zamarripi kojeg je policija zaustavila na autocesti i ostala u šoku jer je za upravljačem velikog SUV-a pronašla dijete, a koji im je rekao da je krenuo u Kaliforniju kupiti Lamborghini, uslijedio je i nastavak.

Snovi o Lamborghiniju dječak, naime, ostvarili su se, no ne baš onako kako je on to zamišljao - da si kupi Lamborghini.

Kako prenosi ABC 3340 News, obitelj je dobila nekoliko ponuda od lokalnih vlasnika Lamborghinija koji su čuli za priču o dječaku i ponudili da njihov 5-godišnji sin sjedne i iskusi vožnju u jednom od superautomobila talijanske marke.

Obitelj je prihvatila jednu od tih ponuda i mališan se provozao u mat crnom Lamborghiniju Huracan u vlasništvu lokalnog momka Jeremyja Nevesa.

"Sada razumijem zašto tako malo djece kad odraste nastavi slijediti svoje snove!" Napisao je Neves u postu na Facebooku.

U postu je objasnio i zašto se odlučio na taj potez ne obazirući se i na loše komentare njegove ponude kao "nagrađivanja lošeg ponašanja" te je napisao da je i sam roditelj i dodao kako je osjetio da bi se trebao uključiti u ovu priču u smislu edukacije te ohrabrivanju mališana da nastavi slijediti svoje snove kako bi mu život bio lijep, ali na ispravan način, a ne kao ohrabrenje na loše izbore.

Na koncu, vjerujemo kako će dječaku i njegovoj obitelji ovo cijelo iskustvo donijeti samo dobro... Koje je vaše mišljenje?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 12:49