svaki dan

Mercedes u Hrvatskoj upravo daje poticaj od 60.000 kuna za kupnju električnih modela EQ linije

Ne čekaju ljetne državne poticaje 2023.: Modeli Mercedes-EQ nude se već od 1. prosinca uz izdašne tvorničke poticaje

Mercedes EQ modeli

 Mercedes-EQ

Mercedes-Benz sa svojim brandom proizvoda i tehnologije EQ radi na elektro mobilnom ekosustav proizvoda, usluga, tehnologija i inovacija. Mercedes-EQ utjelovljuje inteligentnu elektromobilnost s privlačnim dizajnom, iznimnim užitkom u vožnji, pogodnosti za svakodnevnu primjenu i maksimalnu sigurnost.

Tako se električnom vožnjom možete oduševiti uz baš onakav komfor, sigurnost i pouzdanost kakve očekujete od Mercedesa.

Čista električna mobilnost znači izostanak emisija štetnih plinova, gotovo nečujno kretanje i izvanrednu brzinu reakcije, voziti Mercedes EQ modele predstavlja potpuno novi osjećaj u vožnji i oblik mobilnosti usmjeren prema budućnosti, što podsjeća na pionirski posao marke iz Stuttgarta od prije 130 godina.

image

Mercedes EQ modeli

Mercedes-EQ

Tako od 1. prosinca ove godine Mercedes-EQ nudi tvornički "EQ poticaj" za kupnju 100 posto električnih modela u iznosu od 60.000 kuna (7963 EUR) s PDV-om.

I to bilo koji dan u godini. Ako odaberete bilo koji EQ model iz trenutne ponude, domaći uvoznik umanjuje cijenu za spomenuti iznos poticaja, neovisno o tome radi li se o vozilu sa zalihe ili narudžbi. U Mercedesu ovaj potez vide kao doprinos čišćem planetu jer kako stvari trenutno stoje, održivost nema alternativu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 06:03