AKTUALNO

Mitsubishi pokazao dizajn novog plug-in Outlandera. Premijera zakazana za kraj mjeseca

Specifikacije PHEV izvedbe još nisu objavljene, ali znamo da će benzinski motor raditi u kombinaciji s dva elektromotora...
2022 Mitsubishi Outlander PHEV
 Mitsubishi

Nakon najave, Mitsubishi je predstavio vanjski i unutarnji dizajn plug-in hibridne izvedbe najnovije generacije Outlandera. Službena premijera zakazana je za 28. listopada.

Sudeći prema službenim fotografijama, hibridni Outlander gotovo je identičan izvedbi s unutarnjim izgaranjem, izuzev posebnih znački na prednjim vratima i prtljažniku. Naravno, tu je i priključak za punjenje.

image
2022 Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi

Outlander je dugačak 468 centimetara, i koristi 20‘-inčne aluminijske naplatke. Kao i kod varijante s unutarnjim izgaranjem, tu je prepoznatljivi Dynamic Shield prednji kraj s dvostrukim svjetlima i kromiranom rešetkom. Paleta boja uključuje 10 nijansi, od kojih su noviteti Red Diamond, White Diamond i Black Diamond. Uz to, kako prikazani primjerak ima crni krov, čini se da dvobojna karoserija opcionalna.

image
2022 Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi

Unutrašnjošću dominira 12,3-inčna digitalna instrument tabla i 9-inčni infotainment zaslon osjetljiv na dodir. On će koristiti grafički dizajn sučelja karakterističan za PHEV izvedbu, i prikazivati pogonski sklop. Unatoč dodatnim baterijama, elektrificirani Outlander i dalje će standardno dolaziti s tri reda sjedala.

image
2022 Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi

Specifikacije plug-in hibridne izvedbe još nisu objavljene, ali znamo da će benzinski motor raditi u kombinaciji s dva elektromotora i većom baterijom u odnosu na odlazni model. Novi model također će dobiti ažuriran Super-All Wheel Control sustav koji nudi poboljšano upravljanje i sigurnost u svim vremenskim uvjetima. Tu je i sedam načina vožnje, uključujući Power za maksimalno ubrzanje i Eco za najbolju učinkovitost.

image
2022 Mitsubishi Outlander PHEV
Mitsubishi

Nakon premijere koja će se održati 28. listopada, najnovija generacija elektrificiranog Outlandera stići će na japansko tržište krajem ove godine, te u SAD u drugoj polovici sljedeće godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:31