POPLAVE

Mnoštvo Audijevih modela uništeno u salonu nakon katastrofalnih poplava u Njemačkoj!

Bez obzira na cijenu, automobili i ostali materijalni predmeti su zamjenjivi, dok s druge strane, ljudski životi nisu
Poplava u Audijevom salonu
 Facebook Screenshot

Njemačka i dijelovi Belgije trenutno su pogođeni najgorim poplavama u nekoliko posljednjih desetljeća nakon rekordnih padalina ovog tjedna. Više od stotinu ljudi izgubilo je život, a oko 1300 još uvijek se vodi kao nestalo. I vojne snage su došle pomoći spasilačkim misijama.

image
Poplava u Audijevom salonu
Facebook Screenshot

Videozapis snimljen u autosalonu Audi Zentrum u Leverkusenu prikazuje posljedice poplave – nekoliko Audijevih modela potpuno je uništeno od ogromne količine vode koja je napadala.

Videozapis je na Facebook objavio Roberto Ciulla koji je posjetio Audijevo predstavništvo jedan dan nakon poplava. Mnogi automobili su udarili jedini u druge zbog kretanja vode, a voda je potpuno uništila njihov motor, unutrašnjost i elektroniku.

Neki od njih čak na sebi nose 'RS' značku, a najuočljiviji primjer je sivi RS6 Avant kojem su stražnja vrata otvorena, te bijeli RS Q3 Sportback koji se nalazi na poklopcu motora. Vidljivi su i električni modeli poput e-tron GT-a i e-tron Sportbacka.

image
Poplava u Audijevom salonu
Facebook Screenshot

U komentarima, drugi je korisnik podijelio videozapis snimljen tijekom noći koji prikazuje nekoliko Audijevih SUV-ova kako plutaju po salonu, a razina vode gotova da ne dosegne prvi kat.

Bez obzira na cijenu, automobili i ostali materijalni predmeti su zamjenjivi, dok s druge strane, ljudski životi nisu. Njemačka i Belgija trenutno prolaze kroz teško razdoblje, pa se nadamo da će svi oni koji se još uvijek vode kao nestali biti pronađeni zdravi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 00:41