LOŠ DAN NA POSLU

Nekoliko potpuno novih Toyota Land Cruisera uništeno tijekom prijevoza!

Nema informacija o tome što je uzrokovalo incident, ali nadamo se da nema ozlijeđenih
Uništena Toyota Land Cruiser
 Instagram Screenshot

Toyota Land Cruiser premijerno je predstavljena prije samo nekoliko tjedana, a već imamo prve uništene primjerke. Popularni SUV-ovi sudjelovali su u nesreći koja se dogodila tijekom njihovog prijevoza.

image
Uništena Toyota Land Cruiser
Instagram Screenshot

Nesreća se dogodila nedavno u Salalahu, glavnom gradu provincije Dhofar u Omanu. Naime, Land Cruiseri su voženi nosačem u Toyotina zastupništva s obzirom na to da je model već lansiran na određena tržišta Arapskog poluotoka.

image
Uništena Toyota Land Cruiser
Instagram Screenshot

Videozapis, kojeg je na Instagram objavio korisnik 'alnasser770', prikazuje četiri potpuno nova i potpuno uništena Land Cruisera. Automobili se neće moći popraviti jer je nastradao svaki element karoserije. Jedan automobil izgleda kao da je prethodno bio u drobilici, a vidljivi su i neki dijelovi unutrašnjosti.

Drugi videozapis objavio je 'kurdistan_automotive_blog', a prikazuje nosača automobila prevrnutog na bočnu stranu i dva smrskana Land Cruisera. Primjerci koji su se nalazili na gornjoj etaži još su više nastradali s obzirom na to da su s veće visine udarili u tlo.

image
2022 Toyota Land Cruiser
Toyota

Nema informacija o tome što je uzrokovalo incident, ali sudeći prema posljedicama, sumnjamo da se mogao dogoditi tijekom noći. Žalosno je vidjeti uništene nove automobile koji nisu imali ni priliku 'isprobati asfalt na drugačiji način', ali nadamo se da nije bilo ozlijeđenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:41