TREĆI PUT

Nepopravljivi pospanac ponovno u akciji! Vozač Tesle treći put uhvaćen kako spava za upravljačem!

Sada već rutinski, policajac je upalio rotacijska svjetla, a vozač, očekivano, neko vrijeme nije reagirao
Treći put uhvaćen kako spava za upravljačem
 YouTube Screenshot

Sjećate se kad smo pisali o vozaču Tesle Modela 3 kojeg je policija drugi put uhvatila kako spava za upravljačem s uključenim Autopilotom? Izgleda kako netko jednostavno nikad ne nauči, jer je taj vozač nedavno treći put uhvaćen u istom prekršaju!

Policija okruga Kenosha u Wisconsinu ponovno je zaprimila poziv o čovjeku koji spava za volanom Modela 3. Nadzorna kamera policijskog vozila snimila je sličan videozapis kojeg smo nedavno gledali – vozač sa zatvorenim očima za volanom Teslinog Modela 3.

Sada već rutinski, policajac je upalio rotacijska svjetla, a vozač, očekivano, neko vrijeme nije reagirao i nastavio voziti autocestom brzinom od 132 km/h. Nakon 3,5 kilometara, vozač se probudio i na kraju se zaustavio uz rub autoceste.

image
Treći put uhvaćen kako spava za upravljačem
YouTube Screenshot

Nakon toga možemo vidjeti par-minutni razgovor policajaca i vozača, u kojem je potonji nekoliko puta negirao da je spavao za volanom, unatoč tome što ga je policajac vidio, i unatoč tome što je već dva puta kažnjavan za isto djelo. Vlasti su potvrdile da je električni automobil imao uključenu 'Navigacija na autopilotu' funkciju, koja može automobil voditi od uključenja do isključenja s autoceste.

image
Treći put uhvaćen kako spava za upravljačem
YouTube Screenshot

Unatoč negiranju, vozaču je konačno izdana kazna zbog 'nepažnje u vožnji', a njegova Tesla je odvučena s obzirom na to da je imao već dvije prethodne kazne za isti prekršaj. Ako se ovakvi trendovi nastave, Tesla bi mogla u standardnu opremu uključiti budilicu i pidžamu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:50