SRAZ SVIJETOVA

Nevjerojatan prizor: Dacijom Duster izgurao skupocjeni Ferrari SF90 s autoceste

Možda se pitate što je uzrokovalo nesreću, odnosno čija je krivica, no u tom slučaju vaša pretpostavka bi vrijedila kao i naša

Screenshot incidenta

 Facebook Screenshot

U neobičnoj nesreći zabilježenoj u Slovačkoj, Dacia Duster udarila je u Ferrari SF90 i gurnula ga s ceste. Kako je priopćila nacionalna policija, nesreća se dogodila prije više od mjesec dana, krajem ožujka, na autocesti D4 u smjeru Stupave, sjeverno od Bratislave. Navodno, jedna osoba je ozlijeđena.

Možda se pitate što je uzrokovalo nesreću, odnosno čija je krivica, no u tom slučaju vaša pretpostavka bi vrijedila kao i naša.

Osim činjenica da je sve još pod istragom, i da je preliminarna šteta nastala na temelju vrijednosti oba vozila, odnosno 5000 eura za Daciu Duster (37.600 kuna) i 500.000 eura (3,76 milijuna kuna) za SF90 Stradale, čini se da će nečije osiguranje skočiti u nebo.

image

Screenshot incidenta, Ferrari SF90 Stradale

Facebook Screenshot

Na fotografijama koje je slovačka policija podijelila na društvenim mrežama vidimo da je superautomobil završio kraj ceste, dok je rumunjski terenac još uvijek imao asfalta pod kotačima, iako je bio okrenut suprotno u drugom smjeru. Oštećenja su značajna na oba vozila. Duster ima znatna oštećenja na prednjem dijelu, puknutu osovinu i aktivirane zračne jastuke, a na Ferrariju vidimo nagnječeno lice, neusklađene ploče karoserije i vjerojatno neke probleme s podvozjem, iako sijeno izgleda prilično udobno.

Nakon izvornih objava, još dvije fotografije osvanule su na Instagram kanalu supercar.fails popraćene smiješnim primjedbama. Netko je napisao "Druže, ne možeš tamo parkirati". Po izgledu, oba vozila se mogu spasiti, iako će im trebati dosta posla kako bi se prvobitni sjaj vratio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:23