BROJ 835

NOVI AUTO KLUB: otkrivamo lokacije 92 nova radara koji stižu do kraja godine, prvi test Audija Q8, savjetujemo na što paziti kod odabira zimskih guma!

Iz sadržaja izdvajamo: sve o novom Pravilniku o tehničkim pregledima koji bi mogao promijeniti statistiku prolaznosti, testirali smo osvježenu Suzuki Vitaru, donosimo sve detalje nove BMW Serije 3, ali i priču o Andreu Citroenu...
 Ivan Lacković

Najbrži auto magazin u zemlji nakon 14 dana ponovo je na svim kioscima i pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile na 100 stranica! U ovom broju tako prvi donosimo pregled lokacija na kojima će do kraja 2018. godine biti postavljena čak 92 nova radara.

Ivaan Lacković

Donosimo sve o novom Pravilniku o tehničkim pregledima koji donosi promjene koje bi mogle utjecati na prolaznost i samu statistiku padova.

Na usporednom testu ovaj put su se našli kompaktni benzinci.

Jadranskom magistralom provozali smo se u Opel Corsi GSi i donosimo prve dojmove.

Isprobali smo Nissan Qashqai s novim 1,3-litrenim benzincem snage 140 KS i 160 KS, a naš suradnik odvozio je prve krugove s novom Toyotom Suprom u maskirnoj foliji.

Toyota

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našao Audi Q8 50 TDI Quattro, SUV coupe atraktivnog dizajna s dizelašem od 286 KS.

Ivan Lacković

Donosimo i test jednog od najpopularnijih automobila u Hrvatskoj, Suzuki Vitara koja je u svojem "facelift" izdanju osvježena i tehnički dotjerana.

Od ostalih testova izdvajamo test Mazde CX-5 s 2,2-litrenim dizelašem od 184 KS (pojačan u odnosu na dosadašnjih 175 KS) i Fiat Tipa s atmosferskim benzincem od 95 KS i opremom City.

Na testu rabljenog ovaj put se našao pet godina star Range Rover.

Ivan Lacković

U temi servis donosimo sve o zamjeni guma; preporuke, pojašnjenja i ADAC-ov test zimskih guma pomoći će vam u odluci.

ADAC

Za ljubitelje motocikala tu je test Harley-Davidsona Street Glide Special.

Naši putopisci donose izvještaj s putovanja u Italiju sa Škodom Karoq: u ovom broju čeka vas priča iz Sorenta i Caprija.

U rubrici vremeplov donosimo priču o Andreu Citroenu, utemeljitelju francuske tvrtke rođenom prije 140 godina.

FRANCE - 1960:  2 CV Citroen. Paris, place de l'Etoile, 1960. LAP-92409B  (Photo by LAPI/Roger Viollet/Getty Images)
Roger Viollet/Getty Images

Za ljubitelje motosporta tu su izvještaji s utrke F1 u Japanu, WRC-a u Walesu i MotoGP-a na Tajlandu.

Formula One - Japanese Grand Prix - Suzuka Circuit, Suzuka, Japan - October 7, 2018. Mercedes' Lewis Hamilton during the race.  REUTERS/Issei Kato
REUTERS

Uglavnom, i u ovom će se broju naći ponešto za svakoga. Ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:37