ELEKTRIFIKACIJA

Porsche predstavio dva nova električna bicikla: Cijene počinju od vrtoglavih 13.000 eura

Porsche se udružio s, proizvođačem električnih brdskih bicikala Rotwild te su nastali Cross Performance i Performance EXC

Porsche eBike

 PORSCHE

Porsche je upravo predstavio dva nova vrhuska e-bicikla: Cross Performance i Cross Performance EXC. Zgodan dodatak ako već imate primjerice Taycana i 911 u garaži i ljubitelji ste aktivnog odmora.

image

Porsche eBike

PORSCHE

Porsche se, naime, udružio s Rotwildom, proizvođačem vrhunskih električnih brdskih bicikala kako bi lansirao Cross Performance i Cross Performance EXC modele, a inspiracija dolazi od Porsche automobila 911 i Taycan. Tehnički, svaki od novih bicikala koristi Shimano EP-801 električni motor i bateriju od 630 Wh.

image

Porsche eBike

PORSCHE

Oba imaju isti karbonski okvir zajedno s otklonom opruge od 100 mm, Fox 34 Float Factory vilicu sa 120 mm hoda i ravni DPS zračni prigušivač. Shimano XT Di2 mjenjač s12 brzina nalazi se stražnjem kotaču oba bicikla, a disk kočnice Magura MT7 s četiri klipa sprijeda i straga osiguravaju dobro kočenje.

image

Porsche eBike

PORSCHE

Nadalje, Crankbrothers za ove modele osigurava Synthesis enduro karbonske kotače i Highline 3 teleskopsku sjedalicu koja se nalazi na oba modela i uz sve ove sličnosti, netko bi se mogao zapitati koja je razlika između svakog bicikla.

Naime, Cross Performance dolazi samo u jednoj boji, srebrnoj dok se verzija EXC izrađuje po narudžbi u bilo kojoj od šest originalnih Porsche boja s njihovih modela automobila.

image

Porsche eBike

PORSCHE

Standardni Cross Performance ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 13.270 eura, dok EXC košta 14.300 eura. To ih čini vodećim modelima Porsche eBike linije koja također uključuje eBike Sport i eBike Cross.

image

Porsche eBike

PORSCHE

Svi modeli Porsche EBike dostupni su online u Porscheovoj trgovini, ali kupci također mogu naručiti jedan u odabranim Porsche centrima i Porsche Design trgovinama. Značajno je da ovo nisu samo rebrendirani Rotwild e-bicikli jer su okviri Porsche eBikea jedinstveni u ponudi svih modela bicikala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:42