električni SUV

Povratak kultnog imena: Opel će ove godine predstaviti novi model pod nazivom Frontera

Opel će otkriti prve fotografije i detaljnije informacije o novoj Fronteri u nadolazećim tjednima

Opel Frontera teaser

 Opel

Opel je najavio povratak kultnog naziva Frontera ove godine za svoj novi model. Pod tim će nazivom predstaviti potpuno novi SUV. Nova Frontera biti će zabavan automobil s pametnim i funkcionalnim značajkama.

Novi model također usvaja novu robusnu interpretaciju Opelove filozofije odvažnog i besprijekornog dizajna i prvi je automobil ovog njemačkog proizvođača s novim Opelovim znakom "munje”. Nova Frontera bit će dostupna kao električno vozilo s baterijom od samog dolaska na tržište.

Glavni izvršni direktor Opela Florian Huettl: "Naziv ‚Frontera’ savršeno odgovara našem novom uzbudljivom SUV-u. Krasit će ga samouvjeren karakter i bit će pozicioniran u samo središte tržišta.”

image

Opel Frontera teaser

Opel

Nova Opel Frontera nudi iznimno puno prostora i svestranost u pogledu upotrebe pa će nesumnjivo privući ljude koji vode aktivne živote i kupce s velikim obiteljima. Novi će model također nastaviti Opelovu dugogodišnju tradiciju nuđenja pristupačne mobilnosti širokom krugu kupaca zahvaljujući atraktivnim cijenama.

Dolazak nove električne Frontere i predstavljanje potpuno električne verzije nove generacije Grandlanda koje je također zakazano za ovu godinu označavaju važnu prekretnicu u pretvorbi proizvođača iz Rüsselsheima u potpuno električni brand. Opel će od tog trenutka nuditi najmanje jedan električan model s baterijom u svakoj obitelji svojih vozila.

image

Opel Frontera prve generacije

Opel

Ponuda Opelovih električnih modela s baterijom trenutno uključuje četverocikl Rocks Electric, automobile Corsa Electric, Mokka Electric, Astra Electric i Astra Sports Tourer Electric, kao i nove modele vozila za prijevoz putnika Combo Electric i Zafira Electric. Osim toga, verzije električnih vozila s baterijom za cijeli portfelj gospodarskih vozila koji uključuje modele Combo Electric i nove modele Vivaro Electric i Movano Electric dostupne uskoro.

Opel će otkriti prve fotografije i detaljnije informacije o novoj Fronteri u nadolazećim tjednima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 11:06