fanovi u šoku

Poznati YouTuber poginuo u padu s motocikla pri 300 km/h: ‘Vozio je kao da sutra ne postoji‘

Chauhanov najnoviji video objavljen tri dana prije nesreće, pokazao je kako postiže brzinu od 279 km/h

Agastay Chauhan

 Instagram

Youtuber Agastay Chauhan (25) zabavljao je 1,3 milijuna svojih pratitelja na kanalu PRO RIDER 1000 videouracima njegove vožnje na motociklima indijskim prometnicama.

U posljednjem pronađenom nakon njegove prometne nesreće kretao se iz Agre prema Delhiju na motociklu i poginuo pri 300 km/h kad je pao s motora, javlja lokalna policija.

Tijekom vožnje Chauhan je udario u razdjelnik na prometnici, zbog čega je izgubio kontrolu i pao s motocikla, izvještava The Economic Times. Sudar je bio toliko jak da osim što je motocikl potpuno razbijen i kaciga je potpuno smrskana. Lokalne vlasti su ga proglasile mrtvim na mjestu nesreće.

Lokalni The Tribune također javlja da je Youtuber u vrijeme nesreće snimao svoju vožnju obećavši da će pokušati postići brzinu od 300 km/h.

"Ubrzat ću do 300 km/h i vidjeti može li ići i više", citirala ga je stranica. Policija je izjavila da je Chauhan bio dio grupe od pet motociklista kada je došlo do sudara.

Poznat po svojoj ljubavi prema brzoj vožnji koja je doduše često bila iznimno brza i agresivna za javni promet, Chauhanov najnoviji video, koji je postavljen tri dana prije nesreće, pokazao je kako postiže brzinu 279 km/h.

Preminuli Youtuber koji je na kanalu objavio 189 videa prije smrti, stanovao je u Dehradunu u sjevernoj Indiji, a iako je povremeno vozio druge motocikle, često je dijelio videozapise na kojima on i njegovi prijatelji voze njegov snažan Kawasaki Ninja ZX-10R.

Nakon kobne nesreće, viši policijski nadzornik u okrugu Aligarh, gdje se nesreća dogodila, pozvao je vozače na odgovorniju vožnju, a vlasti savjetuju svim sudionicima u prometu da izbjegavaju prekoračenje brzine na javnim cestama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:53